08 Mayıs 2024 Çarşamba

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ'TEN SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİ İSYANI!

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ'TEN SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİ İSYANI!

Isparta

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, kendi adına açılan sosyal paylaşım sitesi hesaplarına tepki gösterdi. Milletvekili Bilgiç: 'Facebook','Twitter', 'Instagram' ve diğer sosyal paylaşım sitelerinde hiç bir hesabım yoktur. Bunlara itibar etmeyiniz' dedi.

Kendi adına her geçen gün yeni bir sosyal paylaşım hesapları açıldığına dikkat çeken Milletvekili Bilgiç, daha öncede bu konu hakkında açıklama yaptığını ve hiç bir hesabının olmadığını söyledi. Bilgiç: Ispartalı hemşerilerim adıma açılan hesaplar sahtedir. Benim haberim yoktur. Ciddiye almayınız. Bu tür sahtekarlık içerisinde olanlara itibar etmeyin. Benim adıma sizinle konuşan size yardımcı olacağını söyleyenler kanmayın' dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

içim rahat

07 Nisan 2017 Cuma 23:01

İşim düştüğünde iktidar vekillerine ulaşamayacağımı adım gibi bildiğim için bu konuda rahatım.Vekil adına birisi benimle konuşmaya kalksa bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü derim zaten inanmam.Hççbir siyasetçi durup dururken aramaz.Yalnız,vekillerden gelen reklam mesajlarına uyuz oluyorum.Rahatsız ediyorlar beni.İsteğim dışında gönderilen telefon mesajlarından dolayı gönderenlere hakkımı helal etmiyorum.Gölge etmeyin, beni kendi halime bırakın.Gidin siyasetinizi az ötede edin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR