19 Mart 2024 Salı

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ'TEN REGAİP KANDİLİ MESAJI

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ'TEN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Isparta

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Regaip Kandili'ni mesajı yayınladı.

Milletvekili Bilgiç, kandillerin insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, manevi dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel geceler olduğunu belirtti.

Milletvekili Bilgiç, "İslam dininde mübarek sayılan Üç Ayların müjdecisi olan Regaip Kandili'nin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır" dedi.

Milletvekili Bilgiç mesajında, "Tüm hain ve şer odaklarına karşı birlik beraberliğimizi bu mübarek günlerde daha da güçlendirmeliyiz. Terörle mücadelenin kahramanlarına, askerimize, polisimize bu gecede de hayır dualarımızı gönderiyoruz. Huzurumuz, barış ve istikrarımız için mücadele eden güvenlik güçlerimize Yüce Allah'tan yar ve yardımcı olmasını niyaz ediyoruz. İnsanlarımızın, Yaradan'a daha derin bir şükür imkanı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum. İslam Alemi'nin ve Ispartalı hemşehrilerimizin Regaip Kandili'ni tebrik ediyor; bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

abdülmuttalib

22 Mart 2018 Perşembe 19:17

Din ve siyaset asla yan yana olmamalı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR