25 Nisan 2024 Perşembe

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR’DAN BAYRAM MESAJI

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR’DAN BAYRAM MESAJI

Isparta

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Ramazan Bayramı Mesajı yayınladı.

Cesur: Ülkemizin ve dünyanın çok zorlu bir süreçten geçtiği, dünyada bilinen 5 214 039 insanı, ülkemizde 153 548 vatandaşımızı hasta eden, dünyada 334997, ülkemizde 4249 insanın da hayatını kaybetmesine neden olan bir virüsle mücadele ettiğimiz bir süreçte; her zamankinden daha fazla inançla Yüce Allaha ve birbirimize sarılmamız gereken bir Mübarek ayı, Ramazan ayını geride bıraktık. Sahip olduğumuz nimetlerin değerini ve israftan kaçınmanın önemini bir kez daha öğrendiğimiz 2020 yılı Ramazan’ı her zamankinden daha maneviyatla geçti.

Bu zorlu süreçte açlıkla imtihan edilen milyonlar oldu. Biz de Ramazan boyunca ülkemizde ve dünyada yokluk, fakirlik ve hatta açlık içerisinde yaşayan insanların zorluklarını oruç ibadetimizle anladık. Herkesin kesesine uygun bir şekilde verdiği desteklerle; millet olarak dayanışmamızı güçlendirdik. Bu sene iftarlarımızı eş dostla, vatandaşlarımızla, ihtiyaç sahipleri ile beraber açamadık ancak birbirimiz için ettiğimiz dualarla ve yapabileceğimiz kadarıyla yardımlarla, sahip olduğumuz dostluk ve kardeşlik bağlarını ilerlettik.

Bu Ramazan Bayramı’nda bizlere düşen son görev; kırgınlık ve küskünlükleri geride bırakıp birlik ve beraberliğimizi artırarak huzur dolu bir bayram geçirmek.

Milletimizin huzur ve barışa kavuşması ve ekonomik problemler nedeniyle, işsizlik nedeniyle karamsar ve umutsuz günlere uyanan vatandaşlarımızın karamsarlığının son bulması, Türkiye’mizin yarınlara umutlu insanlar ülkesi olması, iç huzuru, birlik ve beraberliği ve iç barışı sağlamış-dünya ile ilişkilerini en üst seviyeye getirmiş ve örnek olmuş bir ülke hüviyetine tam anlamıyla kavuşması ve Covid-19 belasından artık can kaybı olmadan insanlığın kurtulması dileğimiz ve hedefimizdir. Bu süreçle ilgili düşüncelerimizi ve eksiklikleri muhalefet için değil, tek bir can daha kaybolmasın, tek bir vatandaşımız aç kalmasın diye ettiğimiz yeminlere sadakatle ve  milletimizin bize verdiği sorumlulukla söylemeye ve yetkililere yardımcı olacak önerilerde bulunmaya devam edeceğiz. Sorumluluğumuzun farkındayız ve milletimizin İYİ olması için de azimliyiz. Yine milletimizden aldığımız güçle, kararlı ve inançlıyız.

Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve barış dolu nice Ramazanları birlikte geçirmeyi diliyorum.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Isparta

24 Mayıs 2020 Pazar 05:41

Sayın milletvekilim lspartaya sayip çıkın siz olmazsanız lspartaya sayip cıkan olmayacak lspartamız gercekten çok kötü durumda çeza evleri boşalınca lsparta mafya çoğaldı sayın milletvekilim sahtakar lık yapıda devletten para alanlar bile var durdeğin

Korkmaz

24 Mayıs 2020 Pazar 02:33

Bir olumlu yorum olmaz mi yetkilere duyulur ispartaya iş yapacak samimi ve ispartaya hizmet edecek vekil istiyoruzz.. medyada boy gostermek için can atan değil..

MARDİN/47

23 Mayıs 2020 Cumartesi 22:51

EYYYYYYYYYYYYYYYYYYY MÜSLÜMAN TÜRK EVLADI. DEVŞİRMELER BİZİ DEVŞİRMEDEN AKLIMIZI BAŞIMIZA DEVŞİRMELİYİZ. //// DEVLETİMİZİN BEKASI,EBED MÜDET DAİM OLSUN//// çift yüzlüler kahrolsun.

Pazarcı Nihat

23 Mayıs 2020 Cumartesi 19:04

Siz HDP ile iş tutun halkın karşısına çıkın inandırıcı olun pkk sevicileri hem bu dünyada hem öbür dünyada bunun cezasını çekersiniz . Diyarbakır dan aday ol pkk lilar seçer sizi

Vatandaş

23 Mayıs 2020 Cumartesi 15:15

Gayret tepe rumuzlu benim kimseyi savunduğum yok bu kadın seçime girdiğinden beri bana hep kibirli gelmişti ve hiç bir zaman da kanım ısınmadı bu kadına ama "dini kullanma" söz konusuysa bu alanda master yapan kişi belli.

Cesars

23 Mayıs 2020 Cumartesi 11:39

Nerde sözler şehir içi raylı sistem hızlı tren oto gar hiç biri yok

Boş vekil

23 Mayıs 2020 Cumartesi 09:58

Ispartali öğrendi senin ne olduğunu bundan sonra işin zor hangi derdimize merhem oldun hangi işimizi gördün konuşmaya geldimi konuşuyorsun bizden oy isterken 30 takla atıyordun neoldu şimdi Fas fus, kendini kurtardin ısparta umurunda bile değil senin yaktın bizi mesaj yayınla dur boş vekil

Mahir

23 Mayıs 2020 Cumartesi 05:50

Kürklü fotusu yok mu meşur olduğu fotoğraf onu koyun bir dahakine

Gayret tepe

23 Mayıs 2020 Cumartesi 05:48

Vatandaş rumuzlu senin gibi zihniyet savunur bu kadını trol olan sensin kadın cenazede saf tutmaz Müslümanlıkta ama siz Avrupa kültürü ve sozde dinini öğrenek aldığınız için yadirgamiyoruz..

Vatandaş

23 Mayıs 2020 Cumartesi 01:59

Birileri miting alanında elinde kuran sallayıp oy toplarken dini kullanmış olmuyor da bu kadın şehit cenazesinde saf tutunca mı gösteriş yapmış oluyor bırakın bu ayakları troller sizi.

haram olsun kıratın oyları!

22 Mayıs 2020 Cuma 23:01

kıratın oylarını şaşırtıp partimin önünü kestiğin için iki elimiz yakanda olacak mahşerde! asla affetmeyeceğiz seni asla! senin gibiler sayesinde kırata kavuşamıyor millet!

ÖZKURT Yenice

22 Mayıs 2020 Cuma 22:26

Bu kadın nın hareketleri yapmacık. Cenazedeki Kürklü fotoğraf çektirmesinden sonra gözümden düştü. altından yol yaptırsa benim için yaramaz içi boş . Herkes aynı şeyi konuşuyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR