20 Nisan 2024 Cumartesi

MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN SERT TEPKİ!

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, Ankara'daki tren garı önünde meydana gelen ve 86 kişinin hayatını kaybettiği saldırı sonrasında açıklamada bulundular.

Isparta

Terör olaylarının ülkedeki birlik ve beraberliği bozamayacağını söyleyen Bilgiç, "Ankara’da meydana gelen terör saldırısı millet olarak hepimizi derin üzmüştür. Her şeyden önce bu hunharca saldırı sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve bu ıstırabı yakından hisseden aziz milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Ankara’daki kalleşçe ve haince yapılan terör saldırısını kim tarafından gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin kime karşı olursa olsun terörün meşru hiçbir yönü yoktur. Bu eylemler insanlığı hedef almakta, ortak değer ve idealler etrafında kurumsallaşan huzur ve barış arayışını da tehdit etmektedir. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan  kurucuların tuzağına düşmemesidir.Halkımız her türlü nefretten, şiddetten uzak kalarak, sağduyu içinde birlik ve beraberliğimize her zamankinden çok daha bağlı kalacağına olan inancımızı paylaşıyor, bu menfur saldırıyı şiddetle tekrar kınıyor ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve milletimize başsağlığı diliyoruz" dedi.

AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt ise, Ankara’daki terör saldırısına tepki gösterdi. Kurt, olayın Türkiye’nin birliğine ve kardeşliğine yapılmış kalleşçe bir saldırı olduğunu belirterek, “Yüzyıllardır üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları lanetliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Ülkemizdeki birliğin, kardeşliğin hedef alındığı, huzurun hedef alındığı bir terör saldırısıyla karşı karşıyayız.Ben inanıyorum ki birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz bunu aşmamıza yardımcı olacaktır. Tekrar vefat eden vatandaşlara Allah’tan rahmet,yaralananlara acil şifalar diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR