28 Mart 2024 Perşembe

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI TOLA HABER SİTEMİZİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Psikolog Şule Tola, Bomba 32 Haber Merkezi ve Oluşum Gazetesi'ni ziyaret etti. Bomba 32 Haber Sitesi ve Oluşum Gazetesi Sorumlu Müdürü Ali Çevikbaş'ı ziyaret eden Milletvekili Aday Adayı Tola projelerini anlattı.

Isparta

7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olan Psikolog Şule Tola ziyaretlerini sürdürüyor. Bomba 32 Haber Merkezi ve Oluşum Gazetesi'ni ziyaret eden Psikolog Tola, gazetemiz ve haber sitemizin Sorumlu Müdürü Ali Çevikbaş'a projelerini anlattı.

Psikolog Tola, yaşamım boyunca memleketimin insanınadokunmaya ve yaralarını sarmaya psikolog sıfatıyla çalıştım. 1986 senesindebaşladığım görevim süresince şehrimize ve hemşerilerimize naçizane hizmet etmekiçin çabaladım. Isparta’mızın güzide insanlarını daha yakından tanıma fırsatı buldum. Şehrimizin ve insanlarımızın sorunlarıyla birebir alakadar olmaya çalıştım dedi.

Evet, Isparta güzeldir, Ispartalıda güzeldir. Hayatımızyalnızca maddi ihtiyaçlardan ibaret değildir. Yıllardır sabırla dinlediğim hemşerilerimin açıkça dile getiremediği büyük sıkıntıları, Isparta’mızın manevi buhrana sürüklemeden tedbir almak gerekmektedir. Ürettiğimiz projelerine hemmiyetini izah edip, hayata geçirilme sürecini beklerken kaybeden Ispartalı olmaktadır. Bu sebeptendir ki hizmetlerime artık siyasi mecrada devam ettirmemgerektiği kanaati hasıl olmuştur. Hemşerilerimin mahzun gönüllerindeki sıkıntılarını dile getirecek güçlü bir ses olmak istiyorum.

BİLGİ VE TECRÜBELERİMİ ISPARTA İÇİN KULLANMAYA KARAR VERDİM

Mensubu olduğum ailenin kültürüyle, şehrimize vehemşerilerime daha büyük hizmetler verebilmek için, 25 yıldır Isparta’dadinlediğim toplumsal sorunları meclise taşımak ve bunları hazırladığımprojelerle mecliste çözmek ve çözüm yöntemlerini tüm Türkiye’ye yaymak için,yaşamım boyunca edindiğim donanımı, bilgi ve tecrübelerimi; terimin sondamlasına kadar Isparta ve insanı için kullanmaya karar verdim.

YENİ TÜRKİYE ADINA HİZMET ETMEK İSTİYORUM

Hükümetimizin görevde olduğu 13 senedir, içinde bulunduğum Sağlık Bakanlığı hizmetleri başta olmak üzere, her alanda yapılan tüm iç hizmetleri bizzat gören biri olarak; bu hizmette var olmak, bu davada yeralmak, bu kutsal yürüyüşün içinde bulunmak ve çok sevdiğim memleketime, elimden gelenin en iyisini yapmak için Uzun Adam’ın yol gösterip başlattığı “Büyük Türkiye Davası” adına ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile birlikte“Yeni Türkiye” adına memleketime hizmet etmek istiyorum. Bu vesile ile TBMM 25.Dönem AK Parti Isparta Milletvekilliği aday adayı olarak karşınızdayım. Kendini yürekten Ispartalı hisseden bütün hemşerilerimin desteğini bekliyorum. Allahyar ve yardımcımız olsun.”  dedi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

naci

02 Mart 2015 Pazartesi 00:24

Kadir uyar düne kadar aynı hatayı erdoğanda yapmadımı?İnsanlar kkarşıdakine hüsnüzanla bakarsa,suistimal edilse bile bir yere kadar yine yürür bu ilişki yani anlamadın,bu paralelcilre seminer verende değil suçu o zaman paralelcileri bu seviyeye getirene kızacaksın

şadi erden

02 Mart 2015 Pazartesi 00:18

Ben şüle hanımın eski bi hastasıyım,Allah kendisinden razı olsun karşılık beklemeden ilgilendi benimle,böyle bir insan menfaat icabı böyle bir işe Kalkışmaz Allah yolunu eylesin

adalet

22 Şubat 2015 Pazar 19:04

buram buram reklam ders kıtaplarını puroje zannediyor yazık

Rumuz gül

21 Şubat 2015 Cumartesi 21:22

Şule hanım çok yaşa...sizi yürekten destekliyoruz bu hizmete en liyakatli sizi görüyoruz...Allah yar ve yardımcınız olsun

anlamak

21 Şubat 2015 Cumartesi 20:39

Okumak anlamak arasındaki fark

kadir uyar

21 Şubat 2015 Cumartesi 20:34

düne kadar paralelcilere konferans veriyordu ne oldu şimdi..

ee hani proje

21 Şubat 2015 Cumartesi 19:09

bu haberde bir proje okuyan oldumu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR