26 Nisan 2024 Cuma

MİLLETİN UMUDU MHP

MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, partisinin Kırşehir'de düzenlediği 'Nefesimiz Ensenizde Olacaktır' temalı mitingi Gülses’e değerlendirdi. Mitingdeki coşkunun 7 Haziran seçimlerinde sandığa yansıyacağını söyleyen Uçman “büyük Türk milletinin hırsızlara ve yolsuzlara dur diyecek umudunun MHP’de olduğu görülmüştür” dedi.

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisinin Türkiye genelinde düzenlediği mitingleri yakından takip eden iş adamı Hüseyin Uçman geçtiğimiz günlerde Kırşehir’de düzenlenen 'Nefesimiz Ensenizde Olacaktır’ temalı mitinge de katılmıştı. Uçman miting dönüşü Gülses’e yaptığı değerlendirmede “insanca yaşamak için MHP son çaredir. Milliyetçi Hareket,içinde milletin olmadığı, içinde Türk ve İslam değerlerinin bulunmadığı hiç bir hedefi asla kabul etmeyecektir. Milliyetçi Hareket, aslını, neslini asla ve asla inkâr etmeyecek, Türkiye'yi şaha kaldırmak, milletin yüzünü güldürmek için geceyi gündüze katacak ve çok çalışacaktır' diyerek mitinge katılan kalabalığın Tayip Erdoğan’ın topladığı kalabalıktan iki kat fazla olduğuna dikkat çekti.

MHP’nin Kırşehir mitingini muhteşem olarak niteleyen Hüseyin Uçman “Türk Milleti 7 Haziranda hırsızlara ve bölücülere karşı ders verecek. Türkiye Cumhuriyeti Genel Başkanımızın da söylediği gibi Anka kuşu misali küllerinden yeniden doğacaktır. 17-25 Aralık sürecinde yolsuzlukları ayyuka hükümete halkın güvenin kalmadığı görülüyor”diye konuştu.

Uçman “MHP’nin kuruluşunun 46. yılında yapılan Kırşehir mitingi iktidara hazır olduğumuzu cümle alem göstermiştir. Kürşat soyluların şahlanışı, haramzadelerin nefesini kesmiştir”diyerek MHP’nin ümitsizlerin umudu olduğunu belirtti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mushing serdag

17 Şubat 2015 Salı 18:49

Milletvekili bunlara kaldiysa mhp nin isi cok zor...komik hakikaten komik...

parayı veren düdüğü çalar mı?

14 Şubat 2015 Cumartesi 19:01

neden parası olan herkes kendini millet vekili olmak mecburiyetinde hissediyor, tek kriter bu mu?

wtaspan

14 Şubat 2015 Cumartesi 16:10

:) komik

aslı

14 Şubat 2015 Cumartesi 10:58

süperman ve batman den sonra ıspartada halk kahramanı UÇMAN

murat

19 Şubat 2015 Perşembe 13:23

arkadaşlar MHP millet vekili nevzat mı size yakın UÇMANmı onu düşünün inanan üçman daha faydalıolur Ispartalıya benden demesi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR