26 Nisan 2024 Cuma

MİLLETİN TANKLARI HER ŞEY VATAN İÇİN

MİLLETİN TANKLARI HER ŞEY VATAN İÇİN

Isparta

 Isparta İl Özel İdaresinde sezon nedeniyle Asfalt Çalışmaları, Darbe girişimi denediyle İş Makinalarıyla Direniş, İhtiyaçlar kapsamında yeni araç alımı devam Ediyor.

 

Isparta'da kanlı darbe eyleminin püskürtülmesinde ilk 30 dakikadaki müdahalesi ile önemli bir rol oynayan İl Özel İdaresi, mücavir saha dışındaki hizmetlerini de aksatmıyor.

 

Isparta İl Özel İdaresinin envanterindeki araçlar 15 Temmuz terörist girişiminin üzerinden 12 gün geçmesine rağmen kritik noktalarda demokrasi nöbetine devam ediliyor.

 

Konuyla İlgili bomba 32 'ye açıklama yapan Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, ''Kalkışma girişimine rağmen il Özel idaresinin hizmetlerinin aksamaması için gece demokrasi nöbetimizi gündüz çalışmalarımızla vatandaşımızın hizmetine devam etmekteyiz, ayrıca İl Özel İdaremizin ihtiyaçları kapsamında 6.2 milyon liralık iş makinasınıda Özel İdaremiz envanterine katmanın heyecanını yaşıyoruz 6.2 milyon liralık alımını yaptığımız iş makinalarımızın ilk partisini bugün teslim aldık, İş Makinası Parkımızın genişletilmesinde bizlere hep destek veren Sayın Valimiz Şehmus Günaydın ve Sayın Vekilimiz Plan Bütçe Komisyonu Başkanımız Süreyya Sadi Bilgiç'e teşekkürü bir borç biliyoruz. Sayın Valimiz ve Vekilimizin talimatıyla Isparta'da hiçbir köylümüzün ayağına çamur değmeye ne kadar var gücümüzle çalışacağız. Yeni Makinalarımız ilimize hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bir sezonu bitirmeyi Rabbimiz bizlere nasip eder inşallah. '' dedi.  










YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MM

31 Temmuz 2016 Pazar 12:45

Sayın vekilim bende bir özel idare çalışanı olarak bu yeni alınan araçların hala yetersiz olduğu ve desteklerinizle yeni araçlar almaya devam edilmesi dileklerimizle.

hüseyin

30 Temmuz 2016 Cumartesi 23:22

Sayın bilgiç darbe gecesi yusuf ziya günaydın belediye araclarını cıkartmadı tamam zaten fikri zikri secimlerde kimler tarafından desteklendiği biliniyor, özel idarenin bu tankları 15 temmuzda bayraklarını hazırlamış gıcır gıcır darbecilerimi karşılayacktı. CİZİK BİLE YOK MAŞALLAH

Suat kolukrk

30 Temmuz 2016 Cumartesi 21:05

Gizli reklam bunlar. Sulandırmayın.

...

30 Temmuz 2016 Cumartesi 17:31

Zadeoglu işini bilen ehil bir adamdır. Her işin üstesinden gelmesini biliyor. Makamının hakkını veriyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR