20 Nisan 2024 Cumartesi

Mili Piyango 19 Mart çekilişi Isparta’da yapılacak

Mili Piyango 19 Mart çekilişi Isparta’da yapılacak

Isparta

MilliPiyango İdaresi ile Isparta Valiliği işbirliğinde 19 Mart çekilişi Perşembegünü Isparta’da yapılacak. Barida Otel’de yapılacak çekilişin ardından ünlüsanatçılar Murat Başaran ile Özlem Kaya sahne alacak.

 

 

IspartaValiliği, kentin turizm odaklı gelişmesi ve kalkınmasını sağlamak amacıylabaşlattığı tanıtım faaliyetlerine bir yenisi daha ekledi. Bu doğrultuda MiliPiyango İdaresi ile Isparta Valiliğinin işbirliğinde 19 Mart çekilişiIsparta’da gerçekleştirilecek.

Perşembegünü saat 14.00’da Barida Otel’de yapılacak çekiliş, saat 18.00’da büyükikramiye talihlisinin belirlenmesi ile son bulacak.

Talihlilerininbelirlenmesinin ardından saat 18.30’da ise Milli Piyango İdaresi tarafındanetkinliğe katılan davetlilere yönelik sürpriz hediyelerin yer aldığı çekilişgerçekleştirilecek.

Girişlerinücretsiz olduğu etkinlikler kapsamında saat 19.30’da konser düzenlenecek. SunuculuğuAteş Bey’in yapacağı konserde ünlü sanatçılar Murat Başaran ve Özlem Kaya sahnealacak.

MilliPiyango İdaresi işbirliğinde gerçekleştirilecek büyük ikramiye çekilişine tümIspartalıları davet eden Vali Vahdettin Özkan, etkinliğin kentin tanıtımınabüyük katkı sağlayacağına inandığını ifade ederek, “Isparta Valiliği olarakilimizin tanıtımına katkı sağlayan bu tür etkinliklere ev sahipliği yapmayadevam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR