26 Nisan 2024 Cuma

MHP’ye yanıt gecikmedi

Milletvekili Bilgiç: Bunlar zavallı ve çaresizler

Isparta

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Isparta mitinginden sonra gündem yaratacak açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı İsa Yalçın’a AK Parti kanadından cevap gecikmedi. MHP’nin Isparta’da hamasetten başka bir şey ortaya koymadığını belirten AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Bunları zavallı ve çaresiz buluyorum” dedi.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

SAYIN İSA YALÇIN işine bakk

16 Mayıs 2015 Cumartesi 23:03

BURDAN SANA SESLENİYORUZ İNŞAALAH BU YORUMLARIMIZI GÖRÜRSÜN SAYIN İSA YALÇIN MHP DE OLAN BELEDİYEN BUGÜN YARIN AK PARTİYE GEÇECEK SENİ YOL ARKADAŞLARIN YOLDA SATIYOR SEN BURAYA CIKMIŞŞIN AK PARTİYİ ELEŞTİRİYOSUN ÇOK KALABALIK BAKTIN ULAŞAMAYACAKSIN ÇAMUR ATIYORSUN SAYIN İSA YALÇIN DEDİĞİM GİBİ SOR BAKALIM MHP Lİ BELEDİYELERİNE DOĞRUMU YALAN MI HAYDİ HODRİ MEYDAN SANA BURDAN

vatandas

15 Mayıs 2015 Cuma 15:56

RAHMETLI MUHSIN YAZIOGLUNUN BAKAN COCUKLARININ YOLSUZLUKLARI ; SIMDIYE KADAR YAPILAN BÜTÜN YOLSUZLUKLARI COK COK KATLADIGI KONUSUNDA ACIKLAMALAR YAPMIS! YOUTUB TAN IZLEYEBILIRSINIZ!! TAMDA VEFATINA YAKIN OLMASIDA AYRI BIR SORU ISARETI DEHGILMI!

DOBRA

15 Mayıs 2015 Cuma 13:23

Taraflı yayınlarınıza bir örnek daha. Bizim yorumları da yayınlamamanız da cabası.İnşallah dönem değişince aynı durumdan siz şikayetçi olmazsınız.

ahmet

15 Mayıs 2015 Cuma 12:27

nasıl sinirli söylenen gerçekler baya dokunmuş demekki

mehmet

15 Mayıs 2015 Cuma 12:24

Yorumları bile dizayn ediyorlar :) bu kadar mı düştünüz ? siz bunu da yayınlamazsınız gerçi ... Belediye gazetenin aboneliğini iptal etti diye bu kadar yüklenilmez ki kardeşim

ALAMANCI

15 Mayıs 2015 Cuma 12:13

40 YILDIR ALMAN YADA YAŞIYORUM.DAHA ÖNCENDEN BİLİNİRDİ EN PİS İŞ NERDE VAR HEP TÜRKLERE YAPTIRIRLARDI.AMA ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ ŞİMDİ TÜRK İNSANI EL ÜSTÜNDE TUTULUYOR.BİR SIKINTI OLSA BİLE HEMEN SAVUNUYORLAR BİZLERİ.AMA AK PARTİ VE RECEP TAYİP ERDOĞAN NIN VESİLESİ İLE BU ZULUM VE EZGİNLİK BİTMİŞ DURUMDA SORUYORUM SN DEVLET BAHÇELİ YE ALMANYA YA KAÇ DEFA GELDİN.SAYILIDIR.SEÇİMDEN SEÇİME EVET EVET.. BİZİ HERKES UNUTTU MHP UNUTTU CHP UNUTTU AMA AK PARTİ AK PARTİ UNUTMADI.BÜTÜN OYLAR AK PARTİYE..

ISPARTA

15 Mayıs 2015 Cuma 15:08

BU ZATIN BÖYLE BIR KERAMETI VARDA TÜRKIYEDE NICIN ; EN PIS ISLERDE YER ALTINDA CAN VERDI ÜNÜVERSITE MEZUNLARI BILE SOMADA?????? AYRICA SENIN COMPÜTER TÜRKIYEDEN YAZIYOR!!!!!!!!!

mhp 5

15 Mayıs 2015 Cuma 10:27

sdü de öğrenciyim.ankaralıyım.mhp Isparta da beni bayağı şaşırttı. nedeni ise Isparta da MHP ye tepki çok fazla başlıca Isparta belediyesi hizmet tam anlamıyla sıfır.... bana göre MHP ıspartada mv zor çıkaracak gibi

ne bu telaş

15 Mayıs 2015 Cuma 08:44

MHP zamanın da kamu kurumların daki insanlara i...t muamelesi yaptığı için şimdi yalnız kaldı.kalsın kalsın bazı şeylerden ders almak lazım.

chp 1

15 Mayıs 2015 Cuma 08:20

kimse kusura bakmasın...MHP de bu yönetim olduğu sürece olmaz ... seçim günü geldi oldu halada MHP çıt yok.halada değirmende su dövülüyor.ısparta da ak parti 3 chp 1 vekil çıkaracak gözüküyor.

günaydınlar mhp

15 Mayıs 2015 Cuma 08:12

seçime 20 gün kaldı. zaten 3 parti var .. chp den geldiler ak parti zaten jet gibi tutana aşk olsun ama MHP piyasada yok.yaa kardeşim dolaşın kurumları yoksa nasıl olsa izimiz zor.çalışıpta yorulmak var.mhp Isparta da havlu atmış gibi gözüküyor.

mhp

15 Mayıs 2015 Cuma 08:05

bir MHP li olarak utanıyorum.mhp ye o kadar yorum yapılıyor.hiç kimsenin umrun da değil çünkü Isparta da MHP yönetimi bu seçimde iyi sonuç beklemiyor.bunun bende farkındayım.ama insan biraz yorumlarıyla destek olur.ama nerde nerde milliyetçilik ruhu hayırlısı olsun ne diyelim

SÜREYYA BEY

15 Mayıs 2015 Cuma 06:05

GEÇEN SEÇİMDE DE AYNI SENORYOYU İZLEMEDİMİ.BIRAK SEN İŞİNE BAK.BUNLARLA MUHATAB OLMA.DURMAK YOK YOLA DEVAM.

SAYIN İSA YALÇIN

15 Mayıs 2015 Cuma 02:16

BURDAN SANA SESLENİYORUZ İNŞAALAH BU YORUMLARIMIZI GÖRÜRSÜN SAYIN İSA YALÇIN MHP DE OLAN BELEDİYEN BUGÜN YARIN AK PARTİYE GEÇECEK SENİ YOL ARKADAŞLARIN YOLDA SATIYOR SEN BURAYA CIKMIŞŞIN AK PARTİYİ ELEŞTİRİYOSUN ÇOK KALABALIK BAKTIN ULAŞAMAYACAKSIN ÇAMUR ATIYORSUN SAYIN İSA YALÇIN DEDİĞİM GİBİ SOR BAKALIM MHP Lİ BELEDİYELERİNE DOĞRUMU YALAN MI HAYDİ HODRİ MEYDAN SANA BURDAN

SECMEN

15 Mayıs 2015 Cuma 13:26

YOLDA GÖRDÜKLERINE YOL ARKADASLARINI SATAN MALUM PARTI HERKES TARAFINDAN BILINIYOR DEGILMI! ÖNCE MILLI GÖRÜS GÖMLEGINI CIKARDILAR; SONRA CEMEATLE ITTIFAK YAPTILAR ; SONRA PARALEL OLDULAR!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR