26 Nisan 2024 Cuma

MHP TEŞKİLATINDAN DAVRAZSPOR'A TAM DESTEK

MHP TEŞKİLATINDAN DAVRAZSPOR'A TAM DESTEK

Isparta

MHP Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz, İl Disiplin Kurulu Başkanı Afşin Ceyhan ve yönetim kurulu üyeleri, İl Özel İdaresi'nde çalışmalarını sürdüren Isparta Davrazsporlu futbolcuları ziyaret ettiler.  

Yeni sezona hazırlanan Isparta Davrazspor çalışmalarına devam ediyor. Davrazsporlu futbolcuları ilk kez bir siyasi parti temsilcileri ziyaret ederek tam destek verdi. MHP Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz ve yönetim kurulu üyeleri idmanı izlemeye gelerek tam destek verdi. Başkan Çapraz, "Bizde MHP olarak elimizden gelen ne varsa sonuna kadar yapacağız. Bu şehir bizim bu takım bizim. Davrazspor'a başarılar dileriz" dedi.

Davrazsporlu yöneticiler ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, siyasi parti temsilcileri ve yöneticilerinin takımımızı ziyaret etmesi bizleri çok duygulandırdı. İlk kez bir siyasi parti temsilcisi ve yöneticileri buraya gelerek takımımızın idmanını izliyor. Bizlerde teşekkür ederiz dediler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Halis

07 Eylül 2018 Cuma 16:36

Afşin başkan ıspartaspora düşkünlüğün memletce malumumuz ama taraftar ve takım arasında köprü olmak senin ilk görevin olmalı o koltuklarda boşuna oturmayın başkanım

ahmet

06 Eylül 2018 Perşembe 14:29

afşin reyiz gelcek dertler bitecek. MHP nin vizyon yüzü afşin başkan. Milliyetçilik Timsali adam gibi adam afşin ceyhan

başkan

06 Eylül 2018 Perşembe 09:31

Muhsin Başkan'a Mahkeme salonunda Ülkücü Nedir - En Büyük Ülkücü Kimdir diye sorulduğunda; HZ. MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V). dir. diye cevap vermiştir. Şimdikiler neyin ülküsünden bahsediyor. Serserilikle ülkücü olunmaz.

Ülkücüler

06 Eylül 2018 Perşembe 00:01

İl Başkanı olmak için Kolları sıvamış Akif başkan. Ama bence müsade etsin olmuyor, rica ediyoruz...

ıspartalı

05 Eylül 2018 Çarşamba 20:49

MHP diye bir parti ve onun ideali Ülkücülük diye bir şey kaldı mı?

Gavurdağlı

05 Eylül 2018 Çarşamba 19:55

Akif başkanım var ol,Isparta için tek çalışan il başkanı sizsiniz,pardon şimdilik ilçe başkanı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR