26 Nisan 2024 Cuma

MHP Teşkilatı, köy muhtarları ile buluştu

MHP Teşkilatı, köy muhtarları ile buluştu

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisi Başkanlığınca Eğirdir Köy muhtarlarının katılımı ile istişare toplantısı yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel ‘Ülkü de Birlik Eğirdir de Dirlik’ Sloganı ile Eğirdir Köy Muhtarlarının temsili heyeti ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, İl Yönetimi ve Eğirdir ilçe yönetimi katıldı.

 İl Başkanı Hasan Basri Sönmez istişare toplantısında Cumhur İttifakının devletimiz ve milletimiz için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak “ İttifak ruhuna uygun olarak sizlerden gelen istek ve önerileri çözmeye çalışacağız işlerinizin takipçisi olacağız” dedi. Sönmez, toplantıya katılan muhtarlara da tek tek teşekkür etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

tdc

27 Ekim 2021 Çarşamba 09:36

din iman osmanlı vatan millet sakarya,ezan dinmez bayrak inmez,hülüüüüğğğ

Ülkücülük mü? Siz ne anlarsınız ya

26 Ekim 2021 Salı 23:17

Yahu yıllardır ülkücülüğü milliyetciiğı ayaklar altına alanlarla iş tutuyor yol yürüyorsunuz sayenizde ülkücülükte milliyetçilikte ayaklar altında darbenin soruşturulmasını bile reddecek kadar korkaksınız tebrikler tarihe geçtiniz ama utanç vesikası olarak..

Köylü

26 Ekim 2021 Salı 21:25

Sizi özleyenler ve bekleyenler var baskanim

KUŞLARLA KONUŞAN ADAM

26 Ekim 2021 Salı 21:08

ben M.H.P lileri hem seviyorum hemde kızıyorum. YAVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV ARKADAŞ BIRAKIN BAŞKASIDA BU MEMLEKET İÇİN ELİNİ BEDENİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR KAHRAMANLIĞI BIRAKIN NERDE ĞEMİ BATARSA BATSIN.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR