29 Mart 2024 Cuma

MHP ŞOKU YAŞADI!

7 Haziran seçimlerinde 70.152 oy ile ikinci parti olan MHP, dün yapılan 1 Kasım seçimlerinde büyük bir oy kabı yaşadı. Üçüncü sıraya gerileyen MHP neredeyse 20 Bin oy kaybetti.

Isparta

1 Kasım seçimlerinin en iddialı partilerinden olan MHP adeta hüsrana uğradı. 7 Haziran seçimlerinde ikinci parti olarak oyunu 70 binlere kadar çıkaran MHP, erken seçimde üçüncü parti oldu. CHP, 7 Haziran'da aldığı oy oranını korurken, AK Parti ise 114 Bin oydan yaklaşık 140 bin oya kadar çıktı.

Bu tabloya göre MHP tabanı tepki gösterdi. 7 Haziran'da MHP'ye giden oylar tekrar AK Parti'ye gitti. CHP oy oranını hemen hemen korurken, MHP'nin bu kadar düşüş yaşaması ise şok etkisi yarattı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Millet

03 Kasım 2015 Salı 09:58

Millete koyun demiyecektiniz. Sonuç bu. Koyun derseniz koyarlar, hem de pis koyarlar. Aslında taaaa içlerine oturtacaklardı, dua etsinler acıdılar ki daha fazla acıtmadılar. Önce milletle adam gibi iletişim kurmayı öğrenin. Kendinizi değil gerçekten memleketi düşünün. Bugünkü tablo beceriksiz muhalefetin eseridir. Geçmiş ola.

Vatandaş

02 Kasım 2015 Pazartesi 15:30

Başta Devlet Bahçeli ve saz ekibi ile Isparta İl Yönetiminde özellikle İsa Yalçın ve saz ekibi istifa etmelidir. Bunların memlekete ettiği kötülük yetti artık. Düşün artık milletin yakasından. Zaten böyle giderse bir sonraki seçimde baraj altında kalacaksınız. Bence boynunuzun altında da kalırsanız olur yani.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR