24 Nisan 2024 Çarşamba

MHP NİN ACI GÜNÜ

MHP NİN ACI GÜNÜ

Isparta

MHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz 21. Dönem MHP Milletvekili olan Osman Gazi Aksoy’un 2. Sene-i devriyesinde unutmadı.

 

Yılmaz yaptığı açıklamada; 21. Dönem Isparta Milletvekili olan 2014 yılı aralık ayında hastaneye hastalarına şifa dağıtmaya giderken geçirdiği kalp krizi sonucu hakka yürümüştür. Milliyetçi Ülkücü Hareketin çileli bir neferi gibi gece gündüz durmadan çalışan vefalı bir dost idi.Özellikle milletvekilliği döneminde Isparta gelecek olan yatırımlar için adetabakanlık bakanlık dolaşarak ilimize yatırımların gelmesine vesile olmuştur.Davası için hiçbir sorumluluktan kaçınmayan gönül dostunu kaybetmenin derin üzüntüsü ve acısını yaşamaktayız.

 

 Hocam ruhun şad mekanın cennet olsun seni ne unuturuz nede unuttururuz. Sen yaptığın hizmetler ile gönlümüzde her zaman yaşayacaksın.

 

Osman Gazi Aksoy hocamın ebediyete intikalinin  2. Sene-i devriyesinde rahmet minnet veşükran ile anıyor eş dost ve akrabalarına sabır ihsan ediyorum.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Cok

19 Aralık 2015 Cumartesi 00:34

Bumu hastalsrina sifa dagitmak icin hastaneye gidiyormuş:)ameliyatta tüm personele sövüp hakaret eden hastanin bacagina nesteri vurup ameliyat etmeden dikip kapatırdı yazık hastalarda ameliyat oldum sanırdı.,parasıyla puluyla övünen bir adamdı.ne oldu sonuc olarak altındaki lüx arabası bile hastaneye yetiştiremedi.kişi ne olursa olsun önce insan olmalı sonumuz bir metrekarelik çukurdan ibaret

s n

18 Aralık 2015 Cuma 21:02

Allah rahmet eylesin

mhp li

18 Aralık 2015 Cuma 17:29

ısparta için hiç bir şey yapmadı tüm camia ısparta biliyor

veli

18 Aralık 2015 Cuma 18:39

delikanlı ol ey yorumcu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR