27 Nisan 2024 Cumartesi

MHP Milletvekili aday adayı

MHP Milletvekili aday adayı

Isparta

MHP Milletvekili aday adayı İsmail Bacak yıllardır hizmetettiği davada,

“Susturulan kitlelerin sesi olmak için” yola çıktığınısöyledi:

 

“Davam ve hizmet için varım”

 

Yıllarını ülkücü dava için veren iş adamı İsmail Bacak MHP’den Isparta Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Bacak, yıllardır hizmet ettiği davasında “susturulan kitlelerin sesi olmak” için aday olduğunu belirterek:”Dava ve hizmet için yola çıktık” dedi.

MHP Isparta Milletvekili aday adayı İsmail Bacak konu ileilgili olarak şu açıklamayı yaptı:”Siyasi hayatıma başladığım gençlik yıllarımda dava arkadaşlarımla birlikte MHP’nin DOKUZ IŞIK DOKTRİNİ ve ATATÜRK’ÜN İLKELERİ ışığında verdiğimiz Cumhuriyet mücadelesi ruhunu bugün tekrar uyandıran  Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ ile birlikte, BÜYÜK TÜRK MİLLETİ için mücadelede göreve hazırım.

Dava arkadaşlarımızın, yıllardır bu davaya emek veren, çile çeken, susturulan kitlelerin ülkücü arkadaşlarımızın, milletimizin sesi olmak için;

Daha müreffeh, Daha iyi temsil edilen Isparta için, Ülkemizin geleceği için yola çıktık. Isparta’mıza, ülkemize davamıza milletvekili olarak hizmet etme görevi bizim için büyük bir onur olacaktır. Bu yolda başta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere, bütün Ispartalı hemşehrilerimizin, dava arkadaşlarımızın desteklerini bekliyorum.”

MHP Isparta Milletvekili aday adayı Bacak, MHP’de yarışa katılan bütün aday adaylarına da başarılar dileyerek:”Davamıza katkıda bulunan,destek veren, aday adayı olan bütün arkadaşlarımızla el ele kol kola çalışacağız. Hedefimiz davamızın bayrağının daha yukarılara çıkması, ülkemizin,devletimizin, milletimizin bekasıdır” dedi.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

bayram

19 Nisan 2015 Pazar 00:48

hirssizlara hirsiz diyebilelim korku imparatoruna hesap s****im Tekrar cikdiginiz yolunuz acik olsun

Boz rüzgar

22 Şubat 2015 Pazar 19:43

Allah yolunu açık etsin, verilen emekler unutulmaz...

SECKIN K.

22 Şubat 2015 Pazar 18:33

NEDENSE HEPİŞ ADAMI

Özgür Keskin

21 Şubat 2015 Cumartesi 18:37

siyasetten anlamam ama şunu iyi biliyorum ki, ismail bacak ölür ama vatanına hainlik yapmaz, yapanlara da müsade etmez. 45 yıldır savunduğu davasının 21 yılına şahidim. Kanını bozsaydı, şimdiye kadar kaç sefer vekil olurdu. Eski kurtlar ovaya iniyor bence, çakallar düşünsün bundan sonrasını...

Süleyman kaya

21 Şubat 2015 Cumartesi 17:18

Allah yolunu,şansını açık eylesin..40 yıllık mücadele ve emeğiniz inşallah hatırlanacaktır...

Isparta sevdalısı

21 Şubat 2015 Cumartesi 12:27

Sonunda İsmail Bacak diyorum. Burada Yazılan kendini bilmezlerin yaptığı yorumlar bizi yıldıramaz. İsmail Bacak'a çamur atmak kimsenin haddi değildir. Eğer bu milletin vekile ihtiyacı varsa bunu yapabilecek insanlar Başkalarını karalayarak değil adamlığını, mertliğini gösterebilen, hayatını bu hareket Uğruna adamış, kimsenin boyunduruğu altına girmemiş, memleketi Vatanı Uğruna Canını göz kırpmadan ortaya koyan insanlar Olmalı. Iyi ki varsın İsmail Bacak yolun açık olsun.

asena

21 Şubat 2015 Cumartesi 12:09

degerli abimiz Ismail Bacak adayliginiz bizi cok sevindirdi ve umutlandirdi. bu dava ugruna inandigimiz yolda sizin vekilliginiz sayesinde cok yol katedecegimize eminim. yolunuz acik olsun. bence sizi tanimayan ya Isartali degildir ya da ulkucu degildir...

Alper Türk

21 Şubat 2015 Cumartesi 10:46

Isparta Ülkü ocaklarının kurucularından ve yıllarca davasından vazgeçmeyen dürüst insan İsmail Bacak. Allah yolunu açık etsin.

has

20 Şubat 2015 Cuma 23:24

30 senedir kuluçkada yatanlar yumurtadan çıkmışlar. milleti saf zannedene şark kurnazı derler.

Milet

20 Şubat 2015 Cuma 21:22

Buda kimya milletvekilligi ayaga düştü sen adaysan bende adayım

vatandaş

19 Mart 2015 Perşembe 16:28

Lütfen siyaseti; itibarını geri kazanmasına katkı sağlayıcı seviyede icra edelim. Seviye hepimize lazım. saygılar...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR