27 Nisan 2024 Cumartesi

MHP Milletvekili Aday Adayı Eğirdir’de

MHP Milletvekili Aday Adayı Eğirdir’de

Isparta

MHP Milletvekili Aday Adayı Av. Ülkem BAŞ 24 Mart 2015 saat 20.00’da Eğirdir MHP İlçe binasında MHP’li Üyelerle bir araya geldi. MHP İlçe Başkanı Osman YAMAN, İl Genel Meclis Üyesi Halil OKUTAN,Eğirdir Belediye Meclis Üyeleri Şükrü SAVAŞ, Ramazan KURT ve Üyeler katıldı.

 

MHP Milletvekili Aday Adayı Av. Ülkem BAŞ yaptığı konuşmada İktidara Yüklendi. Konuşmasında;

 


“Isparta’da bölünmüş yollarla övünüp 12 yılda toplam 67 km yol yapan, “dere boğazı yolu ne oldu?” diye soranlara, Burdur üzerinden gidin diyen, Barajlar Krallığı Ünvanını Isparta’dan alacağız deyip, Isparta’da faal 18 gölet varken 61 gölet yaptığını iddia eden, İlimizin hak ettiği teşvik grubunda yer almasını sağlamayan, gül, elma, kiraza teşvik vermeyen, 13 yılda Isparta’mızdaki icra dosya sayısındaki artışın Türkiye genelindeki artışın 30 katına neden olan ve genel il nüfusunun azalmasına sebeb olanlara hesap sorulacaktır.”Dedi.

 



MHP İlçe Başkanı Osman YAMAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri'de MHP Milletvekili Aday Adayı Ülkem BAŞ'a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

Ülkem BAŞ daha sonra SES Gazetesini ziyaret etti.

 




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Recep Dindar

26 Mart 2015 Perşembe 00:00

Çok kalabalıkmış resimlerden belli kesin aday favori

Bojuware 201

25 Mart 2015 Çarşamba 20:25

Av. Dr. oy vermeyin hangi parti olursa olsun. Millet onların umuru değildir.

at bakalım

25 Mart 2015 Çarşamba 19:37

siz ısparta belediyesi olarak ne yaptınız.şehir içi pislikten geçilmiyor.esnaf dükanının önünü parsellemiş kaldırımları.malzeme koyuyor ses çıkaran yok.özürlü yoluna araba koyuyor ses çıkaran yok.otobüs durağına park yap ses çıkaran yok.siz önce ıspartayı temizleyin.iktidara sonra çatın.dtp sizden daha iyi yönetirdi ıspartayı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR