26 Nisan 2024 Cuma

MHP İL BAŞKANI YALÇIN'DAN TEPKİ

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti mitingi ile yaptığı değerlendirmelerde “Kamu binaları işgal edildi, kamu personeli miting alanına gönderildi… Yine Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘ileri demokrasisi’ devreye girdi” dedi.

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, milletvekili adayları, parti yöneticileri ve gazetecilerle bir arayageldi.

Yalçın, açıklamasında Soma’da meydana gelen maden faciasınınyıldönümünü hatırlatarak, “301 madencimizi rahmetle anıyorum. Allah böyleacıları bir daha göstermesin. Yaşanan o acı olaya hükümet duyarsız ve etkisizkalmıştır. O günün başbakanı bugünün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Buişin fıtratında ölüm var’ gibi bir açıklamayla olayı geçiştirmiştir” dedi.

CHP DÜZGÜN BİR MİTİNG YAPTI

Pazartesi ve Salı günü Isparta’da gerçekleştirilen Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu mitinglerine de değinen Yalçın, “7 Haziran seçimleri için siyasi parti liderleri Isparta halkı ile buluşuyor. CHP Lideri Sayın Kılıçdaroğlu’nun mitingi gerçekleştirildi. Gerçekten hem miting öncesi hem de miting gayet düzgün bir şekilde yapıldı. Ancak AKP’nin mitingi için bunları söylemek pek mümkün değil” ifadelerini kullandı.

KAMU BİNALARI İŞGAL EDİLDİ

AK Parti mitinginde kamu binalarının işgal edildiğini ileri süren MHP İl Başkanı Yalçın, “Bir ilin bağımsızlığı Valilik Binasındaki Türk Bayrağı ile belli olur. Ama miting günü gördük ki, Valilik binasına dahi AKPbayrakları asıldı. Kamu binaları işgal edildi. AKP’nin daha önce yaptığımitingde de benzer durumlar yaşanmıştı. Kamu personeli miting alanına getirtildi, öğrenciler daha siyasi malzeme olarak kullanıldı” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ANLA ARTIK İSA

19 Mayıs 2015 Salı 06:32

İSALAR ERİMEYE BAŞLADI ÇIRPINIŞLAR DEVAM ETMEKTE.ALT TABAKA MHP LİLERE BİR BAKIN DURUMUNUZ NASIL.GERÇEK ÜLKÜCÜLERE BAKIN VAHİM DURUMDASINIZ.OLACAĞI BUYDU ZATEN.SEN ISPARTADAKİ ÜLKÜCÜ CAMİAYI VE MHP LİLERİ BİTİRDİN GÖZÜN KÖRMÜ ANLA ARTIK BEEEEEEEEEE

Sidreli

15 Mayıs 2015 Cuma 14:14

İsa Yalçın'ın açıklaması Kamu kaynaklarının AKP tarafından kullanılmasına karşı bir eleştiri. Görüyorum ki yorumcu Aktroller anlama özürlü olduklarını ve kendilerine söyleneni yapmaya eğilimli olduklarını klavyelere anlatmışlar. Üzülüyorum ülkem adına.

mhp

14 Mayıs 2015 Perşembe 17:32

sn .isa bey Isparta belediye si ıspartayı köye çevirdi... önce o kendi belediyenize çeki düzen veriniz.belediye resmen çiftlik olmuş arayan yok soranı sorayım der gibi ben MHP li Yusuf ziya beye oy verdim.bin pişmanım kendi oyumuzla kendimizi rezil ettik ben ona yanıyorum..çünkü o kullandığım oyunda reyin de bir vebali var..

mhp

14 Mayıs 2015 Perşembe 14:46

MHP anla artık Isparta da MHP erimeye başladı.ben bile bunu içinde olduğum halde anladım..seçime 20 gün kaldı. hiç bir heyecan yok.yemin ediyorum.daha MHP 1.sıra adayını görmedim. daha ne diyeyim..MHP lilerin çoğunu küstürdünüz.sahsen ben de küstüm.

devede kulak

14 Mayıs 2015 Perşembe 14:38

AŞAĞIDAKİ YORUMLARDA MHP ISPARTA DA ÇOK KAN KAYBETTİĞİ GÖZÜKÜYOR.

beeeehhhh

14 Mayıs 2015 Perşembe 11:02

yorumlara bakarsanız MHP Isparta da işi zor gözüküyor.işte gerçek bu ne ekersen onu biçersin

uslu

14 Mayıs 2015 Perşembe 09:10

ÖNCE aynaya bak ondansonra böyle konuş sanki siz bunları yapmıyorsunuz???????

İBRETLİK HİKAYE YORUMUNU YAPAN ARKADAŞA

14 Mayıs 2015 Perşembe 08:48

KARDEŞİM AĞZINA SAĞLIK SÜPER OLMUŞ YORUMUN... TABİ Kİ ANLAYANA

ALLAH KORUSUN

14 Mayıs 2015 Perşembe 08:41

D..LET HASTANESİN DE TEMİZLİK GÖREVLİSİYİM.15 YILDIR ÇALIŞIYORUM.BİZİM HASTANE İYİ BİLİR.MHP Lİ YÖNETİCİLER DEN ÇOK ÇEKTİK... BAŞ.HEK.YARDIMCISI OLSUN /// MD.YRD.CISI OLSUN // TEMİZLİK ŞEFİ OLSUN // ÇOK ÇEKTİK ARKADAŞLAR HEP BİLİRLER İNSANLIĞIMIZ DAN UTANIR HALE GELDİK AMA MECBURDUK ÇALIŞMAK ZORUN DA OLDUĞUMUZ DAN SESİMİZİ ÇIKARAMAZDIK.ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ ŞAHİT OLDUĞUMUZ KADARIYLA BU ZİHNİYET AK PARTİ DE YOK.O ZAMAN Kİ MHP İL BAŞKANIN YANINA GİTTİK DERDİMİZİ BİLE ANLATAMADIK............

MHP ZAMANIN DA EZİLENLER GRUBU

14 Mayıs 2015 Perşembe 08:29

KAMU DA ÇALIŞANLAR İYİ BİLİR.20 YILLIK DEVLET MEMURUYUM.MHP YE BEN DE OY VERDİM.MHP MHP NE ZAMAN HÜKÜMET YÖNETSE KORKARIM.ÇÜNKÜ KAMU DAKİ MHP Lİ YÖNETİCİLERDE NE HİKMETSE BİTMEK BİLMEYEN BİR HESAP SORMA DÜŞÜNCESİ VAR.DSP ZAMANIN DA BİLE BEN HOR GÖRÜLDÜĞÜMÜ HATIRLAMIYORUM.ŞİMDİ DEN BİZİM KURUM DA BİLE LİSTE YAPILIYOR.MHP İKTİDAR OLURSA ŞÖYLE ŞÖYLE YAPACAĞIZ DİYE YA KARDEŞİM İNSANLARLA UĞRAŞMAYI BIRAKIN MHP ÇALIŞANLARLA UĞRAŞTIĞI İÇİN SEVİLEN BİR PARTİ OLMAKTAN ÇIKMIŞTIR.

ıspartalı

14 Mayıs 2015 Perşembe 02:22

O miting alanında bende vardım kimseye zorla bişey yaptıramazsınız sn yalçın öğrenci işine gelince mitinglee öğrenci gelemez diye bişey yok isteyen herkez katılabilir öğrencileri malzeme yapmayı siz iyi bilirsiniz hala liselerde ebelik peşinde koşan teşkilatlarının var! Bu ne peri bu ne lahana turşusu gülünç olmayın lütfen?

Niyazi

14 Mayıs 2015 Perşembe 02:05

Ne demiş İsa kendisi inandımı acaba??? Sen şu burnu büyük insanımıza tepeden bakan adaylarına bir bak onları biraz yontmayı dene. Biri hala kendisini vali sanıyor öbürü sefir.... Bizim validen ağzımız yandı haberleri yokmu??

Denyo isa yalçın

14 Mayıs 2015 Perşembe 01:20

yarın mhp miting var ak parti bayraklarını indirmeyin o zaman bizde görelim adaletli mitingi.Aklı yok ama fikri var .töbee est...

pala pala

13 Mayıs 2015 Çarşamba 22:36

hazmedemiyorsan sende aç bir kızılay rahatla

yalçın isa

13 Mayıs 2015 Çarşamba 19:05

kendisi inandı mı bu söylediğine.

2 dk sus be hemşerim

13 Mayıs 2015 Çarşamba 18:00

Ne olduğun belli değil senin hemşerim öyle konuşup duruyorsun .sevilmiyorsun işte bari susta irite etme

ibretlik hikaye

13 Mayıs 2015 Çarşamba 17:51

bir gün yaşlı adam camiye giderken arkadaşı nı görür derki bilek güreşi yapalımmı der tam namazdan sonra bilek güreşi yapmaya hazırlanırlar.yaşlı adam bilek güreşini yener ama arkadaşı yan çizer kabul etmez yenilgiyi ve yaşlı adam derki arkadaşına bak seni severim.bükemediğin bileği öpeceksin öpmesen de saygı göstereceksin..veya karşıma bir daha çıkmayacaksın..

pense

13 Mayıs 2015 Çarşamba 17:41

noldu ya ne bu telaş sayın isa bey... anketlerde çıkan sonuç sizi üzmüş gözüküyor.evet ben de şaşırdım.ankete göre en şanslı parti ak parti ak parti ... olsun olsun hizmetlerin devamı için huzurun devamı için barışın devamı için kardeşliğin devamı için allah yardımcımız olsun...

kalfa

13 Mayıs 2015 Çarşamba 17:36

sayın isa beyin bahsettiği ak parti mitinği ile 1994 yılın daki MHP mitingi ile bir karşılaştıralım bakalım.hadiii hadii noldu ses yok..ses olmaz tabii biz o günleri görmüş geçirmiş insanlarız..helal hoş olsun ak parti bu ülkeye 12 yıldır hizmeti çoktur.saymakla bitmez..MHP li okul müdürümüz bizi yanına hayvan çağırır gibi ıslık ile çağırırdı.bey kelimesini bırak adımızı bile söylemezdi.siz bunlara cevap verin eyyyyy mhp

HADİYAA

13 Mayıs 2015 Çarşamba 17:24

SN İSA BEY BU ÜLKEDE SİYASET 90 YILDIR YAPILIYOR. 1999 YILINDA ((KÖY HZ...LERİNDE) SEÇİMLERDE MİTİNGE GİTMEDİN DİYE KÖYLERE SÜRÜLENLERDEN BİRİNİN OĞLUYUM.O ZAMAN DA BU SİYASET VARDI.NE OLDU 50 YAŞINDAKİ ADAMLARI REZİL ETTİLER. BEN DE MHP YE OY VERDİM...BU ÜLKE MHP YE YETKİYİ 1999 YILINDA ALTIN TEPSİ İLE VERİLDİ.AMA MHP KULLANAMADI BU ŞANSI BEN ŞAHSEN ÇOK EZİLDİM. BİR TANE İDARECİMİZ VARDI MHP Lİ YAPMADIĞINI KOYMADI.BİR DAHA MI ALLAH KORUSUN.ŞİMDİ ŞÜKÜRLER OLSUNKİ İŞİNİ YAPTIKTAN SONRA EZİLMİYOR

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR