19 Nisan 2024 Cuma

MHP İL BAŞKANI NAİL BAYRAM ELEKTRİK AKIMINA KAPILARAK AĞIR YARALANDI

MHP İL BAŞKANI NAİL BAYRAM ELEKTRİK AKIMINA KAPILARAK AĞIR YARALANDI

Isparta

ISPARTA'da yüksek gerilim hattı kurulması sırasında akıma kapılan MHP İl Başkanı Nail Bayram, ağır yaralandı.

Olay, saat 14.00 sıralarında Eğirdir ilçesine bağlı Sanayi Mahallesi'nde meydana geldi. Bir elektrik firmasının sahibi olan MHP İl Başkanı Nail Bayram, yüksek gerilim hattı kurulması işlemi sırasında henüz bilinmeyen nedenle elektrik akımına kapıldı. Ağır yaralanan Nail Bayram, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine yönlendirilen 112 ekipleri tarafından Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne götürüldü.

DURAN KALBİ YENİDEN ÇALIŞTIRILDI

Eğirdir'deki hastanede Nail Bayram'ın duran kalbi yeniden çalıştırıldı. Buradaki müdahalenin ardından Nail Bayram, Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakıma alınan Başkan Nail Bayram'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.Nail Bayram'ın olaydan bir süre önce çalıştığı yerin fotoğraflarını sosyal medyadan "Çalışmaya devam ediyoruz" notuyla paylaştığı görüldü.Diğer yandan Nail Bayram'ın geçen yıl eylül ayından bu yana MHP İl Başkanı olarak görev yaptığı kaydedildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Demokrat

10 Aralık 2019 Salı 20:33

Öncelikle Yüce Allahtan acil şifa diliyorum.Aynı fikirde olmadıgımız insanların başına gelen kötü olaylaylardan memmun olmak korkaklık ve kaçak güreşmektir.Fikirler ancak fikirlerle yok edilir.Başına bir iş gelsin demek acizliktir...

Ertürk

10 Aralık 2019 Salı 19:31

Allah sevenlerine bağışlasın. Allah şifalar versin.

KÜRD/MEMO

10 Aralık 2019 Salı 19:10

RABBİMDEN ŞİFA NİYAZ EDİYORUM,YORUMLARI BEĞEN MİYENLERİ TAHMİN EDİYORUM LAKİN: ÜLKÜCÜ TERBİYEMİZ,OCAK KÜLTÜRÜMÜZ ,HAİNLERLE AYNI DİLİ KULANMAYI İSLAMİ EDEBİMİZ BİZE MÜSADE ETMEZ.yer yerinden yarılsada,kıyamet kopsada HAİNLER 1 damla su banada verin desede, BİR damla SU DAHİ versem yediğim ekmek haram olsun bana

İnsan

10 Aralık 2019 Salı 19:07

Vatandaş denen insan müsfettesi sen pkk bi yavşak sın ya sütün bozuk yada kanın bozuk karekter anadan doğunca ortaya çıkan bir şey sonradan olmaz sen karektersiz bi mahlukat sın

culfa

10 Aralık 2019 Salı 18:20

kendisi patrondu bilmeyenler için.iş kazası sonuçta.ALLAH şifasını versin.iyidir kötüdür bilemem.

Vatandaş

10 Aralık 2019 Salı 17:34

Yorumları beğenmiyorum lan zorla mı?

kim bu adam ? orda ne işi var ?

10 Aralık 2019 Salı 17:09

clk akdenizde teknisyen olarak mı çalışıyormuş bu arkadaş.

Önce vicdan.

10 Aralık 2019 Salı 16:47

Siz nasıl insanlarsınız. “Allah şifa versin” temennisine beğenmiyorum diye tıklıyorsunuz. Siyasi görüşüne katılmıyorum ama, Nail Bey adam gbi adam. İnşallah kurtulur.

İNSAN

10 Aralık 2019 Salı 16:40

İyi olması için temenni de bulunan yorumlara beğenmedim butonlara basan insan müsvettelerine sesleniyorum.Hiç mi insani duygunuz yok sizin..... Bir insan kaza geçirmiş yaşam mücadelesi veriyor.Sizi ALLAH'a havale ediyorum.Umarım ALLAH size akıl fikir ve vicdan verir.ALLAH en kısa zamanda şifalar versin.

İNSAN YA

10 Aralık 2019 Salı 16:28

yapılan yorumları geçmiş olsun yorumlarını beğenmeyen insan müsvetteleri insana insan olduğu için değer vereceksin mevlam öyle diyor ama demek ki sizin bu hasta ile bi karın sancınız var yoğun bakımda ki bi insana geçmiş olsun diyecek kadar büyük bi karın ağrısı (ALLAH YARDIMCISI OLSUN )

Gülkentli

10 Aralık 2019 Salı 15:15

Allah şifasını versin

m.birol havuz

10 Aralık 2019 Salı 15:15

arkadaşım toprahım allahım acil şifalar versin dualarımız seninle

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR