25 Nisan 2024 Perşembe

MHP GRUBU ABSÜRT ÖNERGELER VERİYOR

İl Genel Meclisi Başkanı Bolat, MHP grubundan gelen önergeleri neden sürekli reddettiklerine açıklık getirdi.

Isparta

İl Genel Meclisi’nin her ayki toplantılarında AK Parti grubu ile MHP grubu arasında önerge krizi yaşanıyor. MHP’li Meclis üyeleri sürekli kendi verdikleri önergelerin AK Parti grubu tarafından reddedildiğini ve bununda kasıtlı yapıldığını ileri sürüyor. İl Genel Meclisi Başkanı AK Partili Ali Bolat, konuya açıklık getirdi. MHP grubundan gelen önergelerin reddedildiğini doğrulayan Bolat, bunun bir nedeni olduğunu bildirdi.

BUNLAR SİYASİ DEĞİL

MHP grubunun sürekli olarak İl Özel İdare yatırım programına alınan konularda önerge verdiğini ileri süren Bolat, “Önergelere yetkili organlar hemen müdahale ediyor.  Yatırımprogramına aldık diyorlar. Bizimle birlikte hem il içerisinde görev yapan daire müdürlerimiz hem de il özel idaresi içinde görev yapan daire  amirleri bizimle toplantıya katılıyor.Verilen önergeyle ilgili bizi ilgilendiren hususlar hakkında bilgilendirmeyi alıp ona göre reddediyoruz. Kafamıza göre reddetmiyoruz. Isparta’nın gelişmesi,ilerlemesi, tanıtılması adına bir proje gelse elbet buna onay veririz. Amaböyle bir şey yok. Ya da bizim hizmet alanımızda olmayan DSİ bölgesi içinde olanönergeler geliyor. Barajlarla ilgili, orman müdürlüğü, tarım müdürlüğüyle ilgili önergeler geliyor. ben zaman zaman yetkimi kullanıp reddedebiliyorum.Bunlar siyasi değil. Çünkü görev, hizmet alanım içinde olmayan bir şeye nasıl karar verebilirim” şeklinde konuştu.

 MHP ABSÜRT BİR ÖNERGE İLE FAKİR AİLELERİN

ÇOCUKLARINA BEDELLİ ASKERLİK YARDIMI İSTEDİ

Öte yandan geçtiğimiz toplantıda MHP grubundan absürt bir önerge geldiğini ifade eden Bolat, “Hükümet belli yaşa gelmiş kişilere bedelli askerlik imkanı tanıdı. MHP grubundan bir arkadaşımız önerge verdi. Zengin aileler parasını yatırıp çocuklarını askere göndermiyor, fakir ailelere bedelli askerlik konusunda yardımcı olalım. Biz bunu reddettik. O zaman biz askerinereden getireceğiz? Herhalde Yunanistan’dan getirteceğiz. Böyle önergelergeliyor. Bunu meclis gündemine taşıyacağız o zaman Türkiye’de askerlik yapacak kişi bulamayız” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

HÜSEYİN

12 Şubat 2015 Perşembe 11:55

AEN İŞTE O ÖNERGENİNİ MANASINI ANLAYAMAYACAK KADAR ABSÜRTSÜN.

n.k

12 Şubat 2015 Perşembe 08:22

Muhalefet iktidarda olsa bedelli askerliği çıkarmazdı da.Isparta sorunlarıyla alakalı önergeler verin.

Nuran

12 Şubat 2015 Perşembe 07:02

Kim öğretti sana absürt demeyi .eğitimli adam lafıdır absürt bende şunu söyleyeyim kifayetsizsin

hasan

11 Şubat 2015 Çarşamba 22:18

bolat'ın bizzat kendisi ABSÜRT

YALNIZ KURT

11 Şubat 2015 Çarşamba 21:48

YUNANİSTANA NE GEREK AÇILIM ORTAĞIYIN ASKERİ VAR

aslı

11 Şubat 2015 Çarşamba 18:42

absürd ne demek diye sorsak tam açıklayabilir mi acaba.

kerim

11 Şubat 2015 Çarşamba 23:54

gerçeklerle uzaktan yakından alakası olamayan

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR