29 Mart 2024 Cuma

MHP EĞİRDİR’DE 2 BİN 5OO MASKE DAĞITTI

MHP EĞİRDİR’DE 2 BİN 5OO MASKE DAĞITTI

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hasan Basri Sönmez önderliğinde Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel ve yönetim kurulu üyeleri ile Eğirdir Milli Eğitime bağlı okullara ve öğrencilere 2.500 adet maske,  dezenfekte el pompaları, 8-12.sınıflar için 100 adet test soru bankası desteği ile birlikte okullarımızın covid tedbiri için dezenfekte çalışması yaptırıldı.

Akabinde, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hasan Basri Sönmez Milli Eğitim Müdürlüğünü ve Okulları ziyarette bulundu. Öğrenciler ile sohbet etti. İl Başkanı Konuşamalarına şu şekilde devam etti; "Milletler arasında güçlü yerimizi alabilmemiz ve Kızılelmaya Ülküsüne ulaşabilmek için Eğitim Ordusunu güçlendirmek mecburiyetindeyiz. Çünkü, milletlerin gelişmişliği eğitim seviyesi ile orantılıdır. Bunun için çocuklarımızın her biri birer proje olarak değerlendirilmelidir. Onlar geleceğimizin teminatıdır. Bu ülke onların omuzlarında yükselecektir. Mhp olarak çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin her zaman yanlarında olacağız. Onlara maddi ve manevi katkı verdiğimiz sürece kendimizi bahtiyar adledeceğiz. Buradan geçmişimizi öğreten geleceğimizi inşa eden tüm eğitimcilerimize ve geleceğimiz olan öğrencilerimize saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ısparta emekli

21 Ekim 2020 Çarşamba 09:00

belli odabaşkanları muhtarlari herkez bıryeri hayırlısı geziyo

Hidayet

20 Ekim 2020 Salı 20:41

Sayın başkan milletlerin gelişmişliği eğitim seviyesi ile orantılıdır demiş, doğru demiş katılıyorum. Kendisi de MHP İl başkanı olarak eğitim seviyesini açıklarsa bizde gelişmiş bir partinin arkasından gitmeyi düşünürüz.

Yalvacliii

20 Ekim 2020 Salı 17:15

8.siniflar büyük çocuklar onlara verileceğine 1. Sınıflara verilmesi gerekirdi ayrıca maske dağıtmaya olmuyor virüs bu kadar artarken okullar tekrar kapatılmalı özellikle yalvacta aşırı arttı son 1 haftadır covid denetim yok

Limon

20 Ekim 2020 Salı 14:48

sanki pilav dağıtıyor.

ısparta

20 Ekim 2020 Salı 11:38

sayınbaşkan hayırdır secimmi var bilelim dolaşmalar başladı zor kararsızlar düşünenler

Halk

20 Ekim 2020 Salı 08:45

çocuklarımızı siyasetinize alet etmeyin aynı şeyi akparti veya başka bir parti yapsa kıyameti koparırdınız.

Öğretmen

20 Ekim 2020 Salı 02:24

Bir siyasi partinin böyle okullara girmesi kesinlikle doğru değil.. Verirsin Milli Eğitim'e ya da okul müdürlüğüne, gerekeni yaparlar.. Sonra neden bu haldeyiz diye düşünürsünüz..

A. Yalçın

19 Ekim 2020 Pazartesi 23:52

Maşallahları var rakip ediyorum Isparta'da MHP her yerde olmaya başladı. Halkın içinde esnafın yanında tebrik ederim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR