20 Mayıs 2024 Pazartesi

Taşlara sanatını yansıtıyor

İsmail Özbay, Isparta Belediyesi'nin ürettiği rengarenk begonit taşlara model veriyor

Isparta

Isparta Belediyesi'nin ürettiği rengarenk begonit taşlarına sanatını yansıtan İsmail Özbay ve ekibi şehri adeta nakış nakış işliyor. 

Begonit taşlarına verdiği özgün modellerle dikkat çeken Özbay, usta ekip arkadaşları ile birlikte Isparta'nın sokaklarını caddelerinı renklendiriyor.

İsmail Özbay, begonit taşlarına uyguladığı işleme teknikleriyle adeta Isparta caddelerinde bir sanat eseri oluşturuyor. 

Isparta Belediyesi'nin ürettiği begonit taşlarına model veren Özbay, sokaklarda görsel bir şölen oluşturuyor ve şehrin estetik değerini arttırıyor.

Begonit taşlarına işlediği motiflerle tanınan İsmail Özbay, Isparta'nın kültürel mirasını ve doğal güzelliklerini yansıtan eserler ortaya koyuyor. 

Her bir detayı titizlikle işleyen usta İsmail Özbay, profesyonel ekibi ile Isparta'da sokaklara renk katan bir sanatçı olarakta biliniyor.

İsmail Özbay'ın begonit taşlarına verdiği modeller, hem yerel halkın hem de şehir dışından gelen ziyaretçilerin ilgisini çekiyor ve şehrin sokaklarında gezinirken görsel bir şölen sunuyor.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mati

09 Mayıs 2024 Perşembe 19:19

Vallahi helal olsun yaptırana da yapanı da harika ve mükemmel olmuş Daha da Ötesi olamaz

Murat

09 Mayıs 2024 Perşembe 16:51

Vatandes sen Roma döneminde bile olsan onada bir kulp bulurdun. Bodrum'da sizinkilerin yaptığı muhteşem sünger heykeli var ona bak rahatlarsın.

vatendaş

09 Mayıs 2024 Perşembe 13:34

vatandaşın parasının tamamen boşa harcanması. milletin evinde yiyecek ekmeği yok adamlar gidip sokakları heyelan bölgesinde taş kaplıyorlar. Ayrıca sanat olacaksa insanların göreceği şekilde olmalı, havadan dronların göreceği şekilde değil. Yeterince yetenekliyse roma dönemindekilerin yaptığı gibi işleme yapsın. Küçük ve insan gözünün görebileceği şekilde. Kafam kadar taşı 90 yaşındaki ninem de döşer.

Çok güzel çalışmalar

09 Mayıs 2024 Perşembe 12:13

Çok muhteşem olmuş emeği geçen herkesin eline sağlık

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR