26 Nisan 2024 Cuma

MEZBAHANE İŞÇİLERİ HAYVAN HIRSIZLIĞINDAN YAKALANDI

Dere Mahallesi’nde bir ilginç hayvan hırsızlığı yaşandı. Geçtiğimiz hafta Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan saatlerde kabinli bir araçtan şüphelenen mahalle sakinleri durumu hayvan sahibine ve jandarmaya bildirdiler. Yaşanan kovalamacanın ardından zanlılar çaldıkları büyükbaş hayvanlarla yakalandılar.

Isparta

Dere Mahallesi’nde bir ilginç hayvan hırsızlığı yaşandı.Geçtiğimiz hafta Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan saatlerde kabinli bir araçtan şüphelenen mahalle sakinleri durumu hayvan sahibine ve jandarmaya bildirdiler.Yaşanan kovalamacanın ardından zanlılar çaldıkları büyükbaş hayvanlarla yakalandılar.

Sıcak saatlerin yaşandığı Dere Mahallesi’nde büyük kovalamaca sonrasında yakalanan şahısların Isparta Belediyesi Mezbahanesi’nde çalıştığı öğrenildi. Zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklarak cezaevine konuldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DUMRUL

26 Mayıs 2016 Perşembe 09:23

hasan diye yazan kişi işi hemen siyasete çekmiş insanın içinde varsa yapacak bir şey yok

Hasana

25 Mayıs 2016 Çarşamba 21:42

Hırsızları işe almasınlar da hirsizlik yapmaya devam mı etsin adamlar ? Amma mantıksız konuşuyorsun. Hırsızlık insanın içinde varsa engel olamazsın...

Hasan

25 Mayıs 2016 Çarşamba 15:26

Belediye, işçi alırken bunların soruşturmasını yapmıyor mu? hırsızları nasıl işe almış? bu olaya karışan herkesi işten atın. Dışarda bu işleri yapacak binlerce kişi var.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR