29 Mart 2024 Cuma

MESUT MERCAN TUTUKLANDI

Isparta’da bir dönem FETÖ/PDY’nin ajansı Cihan Haber Ajansı Temsilcisi olan ve daha sonra Afyonkarahisar’a atanan gazeteci Mesut Mercan FETÖ/PDY terör örgütüne üyelikten tutuklandı.

Isparta

Isparta’da bir dönem FETÖ/PDY’nin kapatılan ajansı Cihan Haber Ajansı Temsilcisi olan ve daha sonra Afyonkarahisar’a görevlendirilen Mesut Mercan FETÖ/PDY terör örgütüne üyelikten tutuklandı.

Bir dönem Isparta Valisinin ve daire müdürlerinin kapıda karşıladığı, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında hakim karşısına çıkan kapatılan Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı eski Isparta İl Temsilcisi Mesut M.’nin tutuksuz yargılandığı davada hakkında tutuklama kararı çıktı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

25 Ekim 2017 Çarşamba 00:18

Bu adamın darbeyle ne alakası var yaHele sana ne demeli ah yerde kalmıyormuş diyen aklı az, elmayla armutu karıştırıp ne yapıyorsunuz onları nerelere sokuyorsunuz anlamadım ki

Eskimeyenler

24 Ekim 2017 Salı 23:44

Alçak, hainlere ilahi adalet tecelli etti. İnşaallah eski idarecilere attığı iftiralar ve yaptığı karalayıcı haberlerden dolayı huzuru mahşerde de cezasını bulur.

Ah yerde kalmıyormuş

24 Ekim 2017 Salı 17:15

Bir zamanlar, eski fetöcü malum bir müdürle, eski bir idarecinin başına çok çorap örmüştünüz. Ne demişler, yazın yediğin hurmalar.....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR