19 Mart 2024 Salı

MESLEKTAŞLARIMIZA YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUZ

MESLEKTAŞLARIMIZA YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUZ

Isparta

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Isparta Davrazspor – Anamur Belediyespor maçında gazetecilere hakaret eden futbolcuları sert bir dille kınadı.

geçtiğimiz Pazar günü Isparta Davrazspor – Anamur Belediyespor maçında, Anamursporlu sözde bir futbolcu, ilimizde görevli basın mensuplarına yönelik ağza alınmayacak sözler sarf etti.

 

Bunun üzerine yazılı bir açıklamada bulunan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, ‘Bu hakaretleri ve küfürleri kabul etmiyoruz.  Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz diyoruz.  Tek amacı kamuoyuna haber sunmak olan gazetecileri küçük görerek, hakaret etmek kimsenin haddine değildir. Meslektaşlarımızın görüntü aldığı alanda ısınma hareketleri yapan bir futbolcu, tüm uyarılara rağmen kadraj alanından çıkmamış, üstüne üstlük hakaret etmeye başlamıştır.

 

Saha da görevli meslektaşlarımızın 4. Hakeme uyarılarına rağmen pişkinliğini sürdüren sözde futbolcu ve ona destek olan takım arkadaşları, meslektaşlarımıza hakaretler ve küfürler etmiştir. Gazeteciler sayesinde ününe ün katan bu ve buna benzer futbolcuların kendilerine çeki düzen vermelerini diliyoruz. Isparta Davrazspor’un bugünlere gelmesinde büyük emekler harcayan meslektaşlarımıza hakaret ve küfür eden ağzı bozukları terbiyeye davet ediyoruz.  Amacı haber yaparak kamuoyunu bilgilendirmek olan meslektaşlarımızın her zaman yanındayız’

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Alper

17 Ekim 2017 Salı 16:26

Böyle taraftarlık olmaz. Taraftar dediğin rakibe psikolojik baskı koyar. Ben de maçtaydım ve olaylar az önümüzde oldu. Elin adamı (futbolcu bozuntusu 10 numara) gelmiş deplasmanda ev sahibi takıma kafa tutuyor, bizim seyirci uyuyor. Eğer bu takım şampiyon olmak istiyorsa, öyle bir psikolojik baskı oluşturacak ki (tabii ki centilmenlik kuralları içinde) ne rakip, ne de hakem gıkını çıkartabilecek.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR