19 Nisan 2024 Cuma

MESLEKTAŞIMIZIN ACI GÜNÜ!

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Basın Müşaviri kardeşlerimiz Dilek Toros’un annesi, meslektaşımız Soner Toros’un kayınvalidesi Menekşe Efilti hakka yürüdü.

Isparta

Onu zamansız bir şekilde kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Öyle anlar vardır ki, kelimelerle ifade edemezsiniz.

Öyle çaresiz kaldığımız bir gün oldu bugün.

O hepimizin annesiydi.

Hepimize birer parçasını bırakarak gitti.

Onu çok özleyeceğiz.

HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Not: Cenaze 05 Ocak 2017 Perşembe günü öğle namazına müteakip Bağlar Mahallesi Molla Ahmet Camii’nden kaldırılıp Asri Mezarlığına defnedilecektir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

...

05 Ocak 2017 Perşembe 14:25

menekşe teyzem kalbi yüreği güzel insan zorluklara yılmayan tek başına hayat mücadelesi veren teyzem allah mekanını cennet eylesin cennet de kavuşmak dileğiyle nur içinde yat menekşe teyzem

İbrahim Güngör

05 Ocak 2017 Perşembe 09:37

Mahallemizden bir Güzel İnsan daha Rahmet-i Rahman'a yürüdü...Rabbim mekanını Cennet eylesin Menekşe Teyze'nin. Dilek Hanım'ın, Soner Kardeşimin başı sağolsun.Allah sevenleri Cennetinde kavuştursun.

ayşe

05 Ocak 2017 Perşembe 02:41

Dilek başın sağolsun " anne gibisi var mı yaaa"...offf biz hiç büyümesek onlar da hep kucaklarında tutsalar öylece....sonsuza dek sürse...hiç ayrılmasak.....Allah sabır versin.

canan intaş

04 Ocak 2017 Çarşamba 21:22

menekşe teyze ile uzun yıllar aynı mahallede komşu idik. çok iyi bir insandı hiç kalp kırmazdı Allah rahmet eylesin..dilek başın sağolsun...

Bayram AYGÜN

04 Ocak 2017 Çarşamba 21:09

Saygıdeğer Dilek Toros Hanımefendi'ye değerli eşi Soner Toros' a, değerli ailesine başsağlığı diler, Merhume'nin kabrinin cennet olması dilek ve dûalarımla.. Bayram AYGÜN Ailesi..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR