26 Nisan 2024 Cuma

MESLEKTAŞIMIZ SABAH UYANDIĞINDA BÜYÜK ŞOK YAŞADI

MESLEKTAŞIMIZ SABAH UYANDIĞINDA BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Isparta

Isparta'da gazeteci meslektaşımız Tayfun Yılmaz'ın park halindeki otomobilden anfi ile birlikte aksesuar eşyalarını çalan hırsız kayıplara karıştı.

Olay bugün sabah 04.00'a doğru Yedişehitler Mahallesi'nde meydana geldi. Gazeteci meslektaşımız Tayfun Yılmaz, 139. cadde üzerinde yol kenarındaki evinin önüne park ettiği aracına hırsız girdi. Araçta bulunan anfi ile birlikte kişisel aksesuarları çalan hırsız kayıplara karıştı. Sabah uyandığında büyük şok yaşayan Tayfun Yılmaz, olayın failinin yakalanması için polise başvurdu.

Öte yandan görgü tanıklarının ifadelerine göre, otomobilden hırsızlık yapan şüphelinin elektrikli bisiklet ile olay yerinden hızla uzaklaştığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DENİZ

22 Temmuz 2019 Pazartesi 08:50

başlıktaki ibareye bak kabloyuda mı ****ürecekti :)

Vatandaş

21 Temmuz 2019 Pazar 19:15

Artık bir gazeteci olarak 139. Cadde üzerindeki gazinolar yüzünden meydana gelen rezillikleri herzaman haber yapar. Elektrikli araçlarda hem plaka olsun hemde vergi alınsın.

moonlight

21 Temmuz 2019 Pazar 18:21

Elektrikli bisikletlere plaka takmayı zorunlu hale getirmezseniz daha çok adam suç işler, arabanıza vurur, camınıza taş atar vs. gider.Bunca milletvekili, emniyet mensubu vs. biri de oturup da şunu hayata geçiremiyor mu?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR