25 Nisan 2024 Perşembe

MERMER OCAĞINDA FACİA

MERMER OCAĞINDA FACİA

Isparta

Sütçüler İlçesi'ne bağlı Yeşilyurt Köyü'nde Mermer Ocağı'nda bir işçi yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Sütçüler İlçesine Bağlı YeşilyurtKöyü bölgesinde faaliyet gösteren Mermer Ocağı'nda üzerine Ekskavatör Kovası düşenişçi yaşamını yitirdi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mahmut aksu

20 Ekim 2014 Pazartesi 09:09

Sıcacık deri koltuklarında oturan ilgililer koltuğumuz soğuyacak veya ben kalkarsam biri koltuğumu kapacak diye korkup böl****e 100 lerce şikayet dosyasına rağmen gitmezlerse üstü üstlük vali beyin özel kalem müdürü de küçük dağları ben yarattım havasında bu konu ile ilgili kapısına gelen herkesi kovarsa daha ne yazalım. bir gün Cenabı Rabbim bunun hesabını sorar. en güzel hükmü verecek olan odur.

Masum köylü

21 Ekim 2014 Salı 01:51

Hak yeme çoluğunu cocuğunu görmeden haftalar günler geçiren müfettişler, işçi yaşasın diye kendi arabasıyla dağa çıkıo denetim dönüşü uçuruma giden müfettişler, sırf laf söz olmasın diye sabah 8 de kahvaltı yapıp akşama kadar aç gezen müfettişler, işçi ölmeyecek diye çocuğunu bir kere bile okuluna ****üremeyen hastalandığında otel odasında ağlayan müfettişler, eşi nerdesin dediğinde telefon şimdi çekmio ben seni ararım deyip telefonu kapatırken gözünden düşen bit damlayı silen müfettişler.. Hak..

.

20 Ekim 2014 Pazartesi 08:11

soruşturmadan birşey cıkmaz %90 işçide hata bulurlar dosyayı kapatırlar.

YÖRÜK

18 Ekim 2014 Cumartesi 17:13

Bu ocak batu mermerin ocağı mı ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR