19 Mart 2024 Salı

MERKEZE BAĞLI 2 KÖYDE MUHTARLIK SEÇİMİ YAPILACAK

MERKEZE BAĞLI 2 KÖYDE MUHTARLIK SEÇİMİ YAPILACAK

Isparta

Türkiye 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasını geride bırakırken, Isparta Merkeze bağlı 2 köyde de muhtarlık seçimi yapılacak. Bu nedenle Merkez İlçe Seçim Kurulu tarafından önemli bir açıklama geldi.

Merkeze bağlı Yazısöğüt ile Bozanönü Köylerinde 4 Haziran Pazar günü muhtarlık ara seçimleri gerçekleştirilecek. 2 köyün muhtarlık ara seçimleri dolayısıyla seçmen listeleri 28 Nisan Cuma günü askıdan indirildi.

Bu doğrultuda Merkez İlçe Seçim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Askı listesinde yer almayanların Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına müracaatta bulunulması istendi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Muhtara kapak

24 Mayıs 2017 Çarşamba 01:48

Yazısöğüt artık hizmet istiyor hezimet değil merkeze yakın ama bi o kadar uzak olmasın muhtarının bir asfalta sözü geçsin döküntü kazıntı asfaltı herkes belediyemizden rica bile etmeden sadece döküleceği yeri göstermesiyle döktürür Allah korkusu olan herkes aldığı kuruşun bile haram veya helal hesabını düşünürken... Birde bu arkadaşın ya la ma lı ğı nı yapanlar sizlerde devam edin ama inşallah bu kez havanızı alacaksınız azamıza bakarak en azından elden gelen nasıl yapılır biraz öğrenin

Hezimet muhtarı

24 Mayıs 2017 Çarşamba 01:38

Görevden alınan muhtar efendi köy içindeki sözde asfalt yola ağaç dikilecek kadar çukur olmasına müsade etmiş ama hizmet değil döneminde köyüne sadece hezimet getirerek maaşını devletinden kuruşu kuruşuna almasını bilmiştir Allah razı olsunki görevden alınmasından sonra azamız görevin nasıl yapılması gerektiğini bu arkadaşa gösterircesine elinden geleni yapmıştır ama bu muhtarlıktan şutlanan yüzsüz arkadaş sanki çok muhteşem ve bu köye yakışır işler yapmış gibi tekrar aday olmuştur anlayana

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR