29 Mart 2024 Cuma

MENEKŞE TEYZEYİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

MENEKŞE TEYZEYİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

Isparta

Önceki gün hayatını kaybeden Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Basın Müşaviri Dilek Toros’un annesi Akdeniz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Soner Toros’un kayın validesi Menekşe Efilti, bugün öğle namazına müteakip son yolculuğuna uğurlandı. Bağlar Mahallesi’nde bulunan Hacı Molla Ahmet Camii’nde kılının cenaze namazı sonrası ebediyete uğurlanan Menekşe Efilti için göz yaşları sel olup aktı.

Isparta basınında hemen hemen herkesin tanıdığı ve sevdiği isim olan Menekşe Teyze’nin cenaze namazına Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu,  Siyasi Parti İl Başkanları, yöneticileri, Oda Başkanları, daire müdürleri, iş adamları ve basın mensupları cenaze törenine katıldılar. Merhumenin cenazesi ise kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığa defnedildi. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, tüm meslektaşları adına Soner ve Dilek Toros çiftine taziyelerini sundu.

Bizlerde Bomba 32 ve Oluşum Gazetesi ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, Toros çiftine bir kez daha başsağlığı dileriz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR