26 Nisan 2024 Cuma

MEMUR SEN ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

MEMUR SEN ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

Isparta

Memur-Sen İl Temsilciliği tarafından iftar programıdüzenlendi. Memur-Sen'e bağlı sendika üyeleri Öğretmen evin de düzenleneniftar yemeği ile bir araya geldi. İftar yemeğine SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasanİbicioğlu, Müftü Emin Avcı, daire müdürleri ve çok sayıda sendika üyesikatıldı.

Memur Sen İl Temsilcisi Osman Ak çil, geleneksel halegetirdikleri iftar programlarının birlik ve beraberliğimizin pekişmesiaçısından çok önemli buluyoruz. Memur Sen Türkiye'nin en büyük ve yetkilisendikasıdır. Sendikacılıkta öncü olmanın haklı gururunu yaşıyoruz dedi. Ak çilayrıca, Gazze' de yaşanan olaylara da kınadı.

Programda konuşma yapan SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasanİbicioğlu ise, sevgi saygının artması için çok önemli bir organizasyondur.Ramazan'da birlik ve beraberliğin daha çok pekiştiğini belirten Rektörİbicioğlu, biliyorsunuz Gazze'de yaşanan hepimizi derinden yaralamıştır.İsrail zulmüne maruz kalıyorlar. İnsanlık ölüyor. Bir balinanın kurtulması içinAntartika'ya gemi gönderenler, bir sokak köpeği için sokaklara dökülenler buzulmü göremiyorlar. Bizim bugün Memur Sen'in yapıcı sendikacılık anlayışı gibikenetlenmemiz gerekiyor dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MEMUR SEN Lİ ÜNİVERSİTE HOCALARI

24 Temmuz 2014 Perşembe 11:34

Bu davet ne zaman gerçekleşti ya? Memur Sen Üyesi Üniversite hocaları olarak bize duyurulmadı. YAZIKLAR OLSUN BU SENDİKAYA, BİZİ HİÇE SAYDI. YARINDAN TEZİ YOK SENDİKAMIZI DEĞİŞTİRİYORUZ.

Ah Kafam Ah...

24 Temmuz 2014 Perşembe 09:32

bu davet iki açıdan sorunlu...birincisi sadece müdürlere has bir davet...ikincisi Gazze ve diğer durumlar varken duyarlı(!) bir sendikanın bu tip iftar vermesi...Artık bu tür insanlardan tiksinmeye başladım... Konuşunca mangalda kül bırakmayan, icraata bakınca foossss... Devir konuşma devri değil efendiler... İki yüzlülüğü bırakın... Geceleri hatimle teheccüd kılmak ayrı bir şey memurdan devlet marifetiyle aldığınız paraları ekabirana harcamak ayrı bir şey demeyin... Ya göründüğünüz gibi olun ya

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN İSTİFA EDİYORUM

24 Temmuz 2014 Perşembe 09:28

ARTIK ÇOK ŞÜKÜR "İŞİNİ YAPMAYIZ ÜYE OLMAZSAN" DİYEREK ZORAKİ SOKDUĞUNUZ BU SENDİKADAN İSTİFA ETTİM. ALLAH BİR DAHA SİZİN ELİNİZE DÜŞÜRMESİN.

GÜLLÜK GÜLİSTANLIK

24 Temmuz 2014 Perşembe 00:27

MEMUR SEN İÇİNDEKİ FETTUŞİ LER TEMİZLENDİ Mİ? EMNİYET, HAKİM VE SAVCILAR GİBİ, MEMUR SEN' İ DE FETTUŞİLERİN KILIK DEĞİŞTİREREK SARDIKLARI, ABLUKAYA ALDIKLARI DUYUMLARI KOL GEZİYOR.

Ali BİLİR

23 Temmuz 2014 Çarşamba 17:38

YAZIKTIR GÜNAHTIR.SEN O YEMEĞE ÜYEN OLAN KAÇ MEMURU ÇAĞIRDIN.ONUDA GEÇTİM HANGİ MEMURUNUN KANDİLİNİ MESAJLA BİLE OLSA KUTLADIN.HANGİ MEMURUN İŞİNİ YAPTIN İDARECİLER HARİÇ.AMA BU MEMURA MÜSTEHAK HALA SİZLERE ÜYE OLDUKLARI İÇİN.

Ali Topuz

23 Temmuz 2014 Çarşamba 15:18

Bu iftar zengin, popüler, ekabir iftarı olmuş. Bizim haberimiz bile olmadı. Allah'ım böyle yemeklerden bizi korusun, fakir fukaranın da iştirak ettiği bereketli sofralarda yemek yemeyi nasip etsin.

eğitim bir sen siz

23 Temmuz 2014 Çarşamba 12:19

Eğitim bir sen yöneticilerinin tamamı zaten okul müdürü. tutup memur ve öğretmenlerin haklarını mı savunacaklar yoksa koltukta kalmak için KRALIM ÇOK YAŞA diye niye bağırsınlar. MEMUR SEN Genel Başkanı da bir vekillik kontenjan almış zaten. Akil adam heyetinde ve imralı heyetiyle koalisyon ve eşbaşkan değerlendirmesini yaparlar.

MEMUR SENLİ

23 Temmuz 2014 Çarşamba 09:08

Sayın AKÇİL hocam. Eyvallah Allah Kabul Etsin iftarınızı fakat iftarı Ispartanın Ekabir takımına mı verdiniz yoksa üyelerinizemi? Biz de MEMUR-SEN üyesiyiz fakat şu anda dairedeki bütün arkadaşlar buradan öğreniyoruz sizin iftar verdiğinizi. Mesele iki kap yemek yemek değil ama adam yerine konulmamak. Selim ve Sevgilerle

haram

23 Temmuz 2014 Çarşamba 10:33

memursenli arkadaşım olmadığın daha iyi. bütün üyeler orada o yemekten yemediyse ya da o yemek miktarınca karşılığı bütün üyelere verilmediyse ve benden aldıkları para ile birkaç kodamana peşkeş çekiliyorsa o yemek helal midir sorarım bütün memursen ailesine. Ne zamana kadar sadece belirli bi tabaka yiyecek bu kaymağı bizim sesimiz ne zaman çıkacak onu da merak ediyorum..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR