26 Nisan 2024 Cuma

Melikler Köprüsü'nde SON AYAK DİKİLİYOR

Melikler Köprüsü'nde SON AYAK DİKİLİYOR

Isparta

 

Isparta'nın Sütçüler İlçesi'ni Antalya Dereboğazı yoluna bağlayacak olan 380 metre uzunluğundaki Melikler Köprüsü'nde sona doğru geliniyor.

 

Sütçüler'e bağlı Yazılı Kanyon bölgesindeki Çandır,Melihler, Şehler ve çevresindeki yerleşim yerlerini Karacaören Göleti'ni köprüile geçip kısa yoldan Dereboğazı yoluna bağlayacak 30 yıllık hayal gerçeğedönüşüyor.

Çalışmaları inceleyen İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat ve Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, bilgi aldılar. Köprünün son ayağı yapılırken, kısa sürede köprünün yapımı bitmiş olacak.

Isparta-Sütçüler, Burdur, El Sazı Köyü bu köprü sayesinde birleştirilmiş olacak.
Ayrıca genişletme çalışması yapılan yolları da gezen Başkan Bolat ve Genel Sekreter Zadeoğlu burada da incelemelerde bulundu.   

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MAHMUT AKSU

04 Haziran 2016 Cumartesi 09:44

Bir türlü değerli basını da alıp çandır köyüne gidemeyen bir orman müdürü, bir genel sekreter, bir bolat, bir çevre müdürü, bir vali hazretleri. bölge tamamen yalan yanlış sahte raporlarla doğa katliamlarına peşkeş çekilmiş. ulaşım doğa katliamcıları için zor bu köprü onların hayatını kurtaracak. bunu zaman gösterecek. garibandan, köylüden yana olmayan ilgililer zenginlere kapılarını sonuna kadar açıyorlar. 40 yıldır istenen köprü doğa katliamı sayesinde açılıyor. bu köprü çandırın sonu olacak.

DAVUT

04 Haziran 2016 Cumartesi 08:40

YAPILAN 300 METRE KÖPRÜ HER GÜN HABER HE GÜN BOY BOY FOTOĞRAF. KARDEŞİM DEREBOĞAZI YOLU NE OLDU , KONYA YOLU NE OLDU KARAYOLLARI MÜDÜRÜNÜZ BİLE BUNLARI BASIN KARŞISINDA İTİRAF ETTİ HALA DAHA REKLAM YAPIYORSUNUZ.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR