25 Nisan 2024 Perşembe

Mehmet Usta’dan Ispartaspor’a moral yemeği

Mehmet Usta’dan Ispartaspor’a moral yemeği

Isparta

Isparta’nın tanınmış isimlerinden, ‘Mehmet Usta Tandır Kebap- Şiş-Pide- Çorba’ Restaurant’ın sahibi Mehmet Demirtürk, Ispartasporlu futbolculara, bu hafta sonu oynayacağı Tarsus İdmanyurdu Spor maçı öncesi yemek ikramında bulunarak moral verdi.

Şehrin esnafları şehrin takımına destek olmak için kanca kararınca elinden gelen desteği sürdürmeye devam ediyor. Destekler kapsamında ilimizin tanınmış ızgara ve pide ustalarından, ‘Mehmet Usta’ olarak da bilinen Mehmet Demirtürk, Perşembe günü yeşil pembeli futbolcuları kendisine ait restaurantta akşam yemeğinde misafir etti.  Yemekte Kulüp Yöneticisi Fatih Yüksek ve Teknik Direktör Tarık Söyleyici’de hazır bulundu. Ispartasporlu futbolcuları misafir etmekten dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten Mehmet Demirtürk: “Ispartaspor hepimizin gurur ve mutluluk duyduğu bir futbol takımı. Bizde takımımızı işyerimizde misafir etmekten dolayı son derece mutluyuz. Pazar günü oynanacak olan Tarsus İdmanyurdu maçı önceki futbolcu kardeşlerimize moral anlamında destek olmak istedik. Takımımızla her zaman gurur duyuyoruz. Bu hafta da 3 puan alıp neşelenmek istiyoruz” dedi. Ispartaspor Kulüp Yöneticisi Fatih Yüksel ve Teknik Direktör Tarık Söyleyici’de kendilerine nezaket gösteren Mehmet Demirtürk’e teşekkürlerini sundular.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Raşit karakaş

25 Eylül 2021 Cumartesi 13:00

Yurt dışından izne geldim Isparta da kaldığım süreçte en çok tercih ettiğim nezih mekanlardan birisi ızgarası pidesi tandır kebabı ****et çok güzel personel güler yüzlü karalama yapmak hiç hoş değil saygılarla

rıza çetin

25 Eylül 2021 Cumartesi 07:47

bir sefer gittim bir daha asla köfteyi şişde yaparak adana diye yutturuyorlar

Cevap hakkı

24 Eylül 2021 Cuma 19:59

Mehmet Ustamın reklama ihtiyacı yoktur bunu herkes bilir. Kendinisi fakir fukaradan tutunda sokak hayvanlarına kadar yardım eden biridir. Bizzat şahit oldum Boş yorumlarınızı kendinize saklayın.

Hüso uzun olandan

24 Eylül 2021 Cuma 16:09

Mehmet usta beton yetmez sana beton.Ha bi günde ben gibi öğrencilere ikramda bulunsan pek makbule geçer o zaman işte beton için göltaşın uzun yıllar çalışması gerekir :))

ramazan

24 Eylül 2021 Cuma 16:02

afiyet olsun basarılarınızın devamını dilerim

Yardımın reklamını değil reklamın getirisine bakın

24 Eylül 2021 Cuma 15:56

Ula mehmet ustabu yaptığın ucuz reklamdır yardım olsaydı ihtiyac sahiblerine yemek verirdin onunda haber yapılmasına müsade etmezdin zira dinimiz bir elin verdiğini öteki el bilmesin görmesin der

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR