26 Nisan 2024 Cuma

MEHMET TÖNGE MAHALLESİ SELE TESLİM OLDU

MEHMET TÖNGE MAHALLESİ SELE TESLİM OLDU

Isparta

Isparta’da bugün saat 15.30 sıralarında başlayan sağanak yağış sonrası Mehmet Tönge Mahallesi sele teslim oldu. Cadde ve sokaklar kapandı. Evleri su bastı. Çok sayıda vatandaş kendi imkanlarıyla evlerinden su tahliyesi yaptı.

Isparta’da öğleden sonra başlayan sağanak yağış Mehmet Tönge Mahallesi’nde zor anlar yaşattı. Sel nedeniyle cadde ve yollar trafiğe kapandı. Evleri su bastı. Vatandaşlar belediyeden yardım istedi. Ancak hiçbir şekilde yardım gelmemesi isyan ettirdi.

İŞTE ŞOK GÖRÜNTÜLER

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

muhtar

21 Haziran 2019 Cuma 16:23

muhtar nerde bu mahallede muhtarda yok. bedestende ne yapıyorsa

Bağkur evleri

18 Haziran 2019 Salı 10:05

Gözden uzak gönülden de uzak hizmet den de uzak mahalle buraya ne zaman adam akıllı hizmet edilecek merak ediyoruz

Halk

17 Haziran 2019 Pazartesi 21:14

Burası venedik bu mahalleye kayıksız girilmez en az 25 30 yıldır bu mahalleye adam gibi hizmet gelmedi hep geri planda tutuldu Allah affetsin ama yağmur yağmasın diye neredeyse dua edecek hale geldik bu konularda ülke olarak daha çook gerilerdeyiz

Gülkentli

17 Haziran 2019 Pazartesi 19:28

Bu yollarda 4 ay önce Yusuf ziya açıklama yapıyordu. Alt yapı sorununu çözdük diye. Bu mu çözüm. Milleti kandırdığı bir kez daha ayyuka çıkmıştır. Umarım bu yönetim alt yapı sorununu çözecektir.

Alt yapısı biten tek şehir ıspartaya bak

17 Haziran 2019 Pazartesi 18:49

Yusuf ziyacılar görsün türkiyede ilkin nasıl olduğunu nasıl türkiyede alt yapısı biten tek şehir ısparta olduğunu hep öyle çıkıp masal anlatıyorduya ne oldu yusuf ziyacılar

suskun

17 Haziran 2019 Pazartesi 18:32

Belediye İSTANBUL secimi ile uğraşıyor kim bakar vatandaşın sorununa yazık yazık. ayrıca sadece töngede olmuyor o töngeden cıkan su çünür ovasına sonra cünür kavşagına ulaşıyor bir insan cıkıpta o su için bir k**** yapalım demedi çünür tönge yolu için şu yolu deniyormuş önceden eğer bir yerleşim varsa alt yapısının çözülmesi gerekir yazık bu insanlara. ziyanın yaptıgı alt yapı 1 karşış boru adam kandırmaca

Ispartalı

17 Haziran 2019 Pazartesi 18:20

Mehmet tövge mahallemiz dere yatağına kurulmuş bir mahalle. Ne kadar alt yapıda sağlam olsa yoğun yağış da böyle sorunlar malesef yaşanacak...

Ya öylemi yusuf ziyacılar

17 Haziran 2019 Pazartesi 15:03

Hani yusuf yazıcılar yusuf ziyanınız bütün alt yapıları tamamlamıştı çıkıp birde ısparta halkına alay edercesine masal anlatıyordu yok ısparta halkının bütün alt yapısını tamamladık türkiyede ilki yaptık palavralarıyla kandırcek delik arıyordu

Mert

17 Haziran 2019 Pazartesi 13:46

İnsanlar hayla daha geçmiş yönetimi suçlamaya çalışıyor. Kardeşim 3 ay oldu, artık işinize bakın. Şimdiden insanlar eski yönetimi arar oldu. Şuan yaptığınız tek şey eski yönetimi eleştirmek. Seçim bitti insanlar hizmet bekliyor, siz ise hayla geçmiş yönetimi eleştiriyorsunuz. Töngenin tüm alt yapısı iktidarın da desteği ile en fazla 1 ayda yenilenebileceği aşıkar. Ama hayla icraat yok, önceki yönetimi şikayet var. Artık içraat, çalışma zamanı. Çalışma diye elinizden tutan yok.

Su İşleri

17 Haziran 2019 Pazartesi 13:21

Sorun Belediyeden kaynklanmıyor. Hemen eleştirmeye hazır. O mahalle kurulurken Y.Ziya Bey başkan değildi. İlk kuruluş aşamasında sıkıntolar ve hesap yanlışlığı var. Sorun yıllarca söylenmesine rağmen Su İşlerinden sorumlu kamu kurumumuun üst kısmına drenaj ve tesfiye çalışmalarının yapılmamasından kaynaklanıyor. Bilir bilmez , günah sevap demeden iftira, fitne kol geziyor memlekette.

Doğaya Saygı Duymassan Doğa Sana Hiç Saygı Duymaz

17 Haziran 2019 Pazartesi 12:18

ALLAH'ı Bırakıp da Kul'a Tapıldığı Zaman Bela ve Nüsibet'e Uğrarlar, Hata Kurunun Arasında Yaşta Yanar. Allah Hiç Bir Kulun da İki Kalp Yaratmadı. Allah Çok Kıskanç'tır Kulunun Kalbinde Kendinden Başka Bir Şey Olmasını İstemez, kulunun Kalbinde Kendinden Başka Bir Şey Olursa O Kuldan İntikam Alır, Azabım Çetin Olur. Allah Elinizle Bozduğunuzun Çoğunu Af Etti Azını Tatırdı. Rat İçin Doğayı Katledersen, Doğaya Saygı Duymassan Doğa Sama Hiç Saygı Duymaz.

garip

17 Haziran 2019 Pazartesi 12:09

sel olayını köpeğe nasıl bağladınız hayret doğrusu

Hak

17 Haziran 2019 Pazartesi 11:42

Inanamiyorum bel.baskanin dahi troller var insanlar oh olmuş diyecekler başkan 3 ay oldu ama iş yapmayacağını da belli etdi heryer başı boş örnek tabakhane de ki koku salıvereler başakları koku her yeri kaplıyor ve seli de sevinmesin troller döner dolaşır basiniza daha fazlasını verir ALLAH iş iş yapmasını bekliyoruz başkanın.

Emin

17 Haziran 2019 Pazartesi 11:13

Allah tan gelen birşey isyan etmeyin isyan etmek cahillik tir

vatandaş.

17 Haziran 2019 Pazartesi 10:39

başkan bu olaylarda olmaz. düğün ,açılış vs olsa boy boy fotoğraf görürsünüz

vatandaş

17 Haziran 2019 Pazartesi 08:57

alın yusuf ziyanın övündüğü alt yapı bu yeni başkan geleli 3 ay olmuş ne bekliyorsunuz ?

Ispartalı

17 Haziran 2019 Pazartesi 07:30

Altyapı üstyapıyı gördük.hangi işi düzgündü ki ? Seçilmişin değil defedilmişin eseri ! Seçim öncesi kaybetme korkusuyla.alelacele göstermelik yapılmış bir çalışmanın eseri.

culfa

17 Haziran 2019 Pazartesi 07:30

ne güzel işte.arada sel olması iyidir.

Mahalle sakini

17 Haziran 2019 Pazartesi 07:25

30 yıldır bu mahalle alt yapı çalışması yapılmadığı için her sel felaketinde kendi canını ve malını kurtarmak için canla başla mücadele veriyor. Üstelik dünkü olayda da oldugu gibi belediye yetkililerinden destek istenmesine hiç bir destek sağlanmıyor . Kalıcı bir çözüm bulunması gerekiyor.

İlkay

17 Haziran 2019 Pazartesi 01:18

Ee bu belediye başkanını el seçmedi, siz seçtin8z sayın ıspartalılar, doğal afetten Allah korusun hepimizi,ancak bugünkü belediyenin olağanüstü doğal afetlerle ılgili bir afet planı çalışması var mı?Hiç sanmıyorum.

Mehmet tönge

17 Haziran 2019 Pazartesi 00:17

Sanki köyde yaşıyoruz... yağmur yağınca yollardan geçemiyoruz. Köpek sürülerinden kapı dışarı çıkmıyoruz. Çocuklarımıza köpek saldıracak korkusuyla yaşıyoruz Çözüm istiyoruz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR