19 Nisan 2024 Cuma

MEHMET GÜNGÖR'ÜN O SİTESİ KAPATILDI

ISPARTA’DA suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurmak, yönetmek örgüte üye olmak suçundan tutuklanan Mehmet Güngör’e ait olan Isparta News adlı haber sitesine erişim engeli kararı alındı. Aynı site ile ilgili Bomba 32 Haber Sitesi daha önce de gündeme bazı iddialar getirmişti.

Isparta

Isparta’da suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurmak, yönetmek örgüte üye olmak suçundan gözaltına alınan çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kalan Mehmet Güngör, savcılığın itirazı sonucu Burdur Sulh Ceza Mahkemesi kararınca tekrar gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Güngör’ün tutuklanmasının ardından kendisine ait olan ve bu site aracılığı ile insanlara iftira atılan Isparta News adlı internet sitesi de kapatıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yılın en güzel olayı

08 Şubat 2018 Perşembe 01:51

Bu çetenin çökertilmesinde emeği geçenlere sonsuz teşekkürler, Allah razı olsun hepsinden!...

zeyno

07 Şubat 2018 Çarşamba 15:40

Eeeh alma mazlumun ahını. İnsanlara iftira atarsan böyle olur. Hayret çok yakınıma da bu gazete iftira attı sonra bir arkadaşın söylemesiyle düzeltildi ama dur bakalım o iftiranın bir de ahiretteki hesabı var.

sidar

06 Şubat 2018 Salı 01:08

söyleyiveyin bakalım sdüde yapmadıkları halde baka projesinden kimler para alıp devleti dolandırdı, hangi fetöcülerin çocukları usulsüz şekilde akademik kadro aldı ve bu yüzden dümenden soruşturma geçirip sümen altı edildiler. hangi doçentlerin doktora tezi usulsüz ve tez danışmanları kimler. yani SDÜ temizmi diyorsunuz.

Çetenin SDÜ ayağı var

05 Şubat 2018 Pazartesi 13:21

Önünüze gelene iftira attınız üç kuruşluk menfaatleriniz için. Ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Unuttunuz Allah büyüktür, adildir, erteler ama unutmaz.

Testere bunlar şunlarmı?

04 Şubat 2018 Pazar 17:21

Kalemine sağlık Testere, bunlar S.Ö, U.Ö ve AB mi? İkinci dalgada bunlar gider inşaAllah!

Testere

04 Şubat 2018 Pazar 15:07

Güngörmez inşallah. bu kişiye üniversitede bilgi taşıyan herkese çamur atan baylı bayanlı malum çirkef kişiler var, şahsi çıkarları için yalan söyleyip iftira atan ahlaksız kişilerin yaptıkları ne olacak , yanina mi kalacak.

Kürşad Kafkas

04 Şubat 2018 Pazar 11:37

Mahiyetinde vardır belki.O siteye yazıları servis eden, iftira ve fitne zengini biraderler de olabilir. Onlardan cezasız kalmamalı bence

Sessiz

04 Şubat 2018 Pazar 11:33

asıl,üniversitede sevmediği kişilerin aleyhine bilgi taşıyıp bu kişinin gözüken sitede yalan haber yaptıranlar ne olacak bu şahıs normalde üniversiteyi bilmez, görmez, duymaz.. perde gerisindekiler utanmıyorsunuz değilmi...

sd mas

03 Şubat 2018 Cumartesi 20:50

savcılığın elinde olmayıpda o maymunun elilde olan hiçbir belge yoktur. müsterih olun.

ekmek yedigi yere pisliyenler

03 Şubat 2018 Cumartesi 19:36

bu adama evrak ****üren, ekmek yediği yere ihanet edenlerinde bulunmasını istiyorum

İftiraya uğrayan herkes şiyatçi olsun

03 Şubat 2018 Cumartesi 16:01

bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur” bunlara öyle bir ders verilmeli ki bir daha teşebbüs bile etmeye yanaşamasınlar,kim mi yapacak biz halk yoksa bunlar hiç bitmez

Mehmet Güngör 100 yıl yatar inşaAllah

03 Şubat 2018 Cumartesi 15:47

Yüzlerce kişiye iftira attı, umarım herkes şikayetçi olur ve hakkını arar. Attığı iftiralar yanına kalmaz. Yalnız bu çete bunlarla sınırlı değil, bunlara bilgi belge taşıyanlarda var.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR