24 Nisan 2024 Çarşamba

Mehmet Akyol ile Reaksiyon başlıyor

Mehmet Akyol ile Reaksiyon başlıyor

Isparta

 

Usta gazeteci ve yapımcı Nejat Özdoğan ve RÇ Çınar basınyayın şirketi tarafından hazırlanan REAKSİYON Programı Kanal 3 TV'te başlıyor.

Programın sunuculuğunu Usta Gazeteci Mehmet Akyol'unyapacağı Reaksiyon programı, her hafta cuma günü saat 20.00-22.00 saatleriarasında yayınlanacak. Siyasetten- ekonomiye, eğitimden turizme kadar önemlikonuların ele alınacağı Reaksiyon programına Akdeniz bölgesinden değişik konuklar katılacak. Yeni Yüzyıl Gazetesiİmtiyaz Sahibi Seda Çınar’da programda yorumcu olacak.

 

Reaksiyon'un ilk konuğu Cumhuriyet Halk Partisi İl EskiBaşkanı ve Isparta Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol olacak. Şenol CHPIsparta İl Teşkilatı'ndaki sorunları ve kendisi hakkında CHP IspartaMilletvekili Ali Haydar Öner'in açıklamalarına cevap verecek. 21 Şubat Cumaakşamı saat 20.00'de başlayacak programda Şenol, Mehmet Akyol'un sorularınıcevaplandıracak.

 

Kanal 3 TV Objektif ve kaliteli yayıncılığın kalesi; sayısızödüllerin sahibi; izleyicilerinden aldığı güçle gündem yaratmaya ve gündemi eniyi irdelemeye devam edecek. Konuşulmayan konuşulacak, söylenmedik hiçbir şey kalmayacak

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR