25 Nisan 2024 Perşembe

MECLİS OLAĞAN ÜSTÜ TOPLANIYOR

İstanbul Yolu üzerindeki eski SSK binası arkasına yapılması planlanan öğrenci yurduyla ilgili İl Özel İdaresinin talebini reddeden Isparta Belediyesi'ne AK Parti Milletvekili Recep Özel sert tepki göstermişti.

Isparta

Karara şaşırmadıklarını söyleyen AK Parti IspartaMilletvekili Recep Özel, “Siz izin vermezseniz, biz Çevre ve ŞehircilikBakanlığından gereken izni alırız” diyerek belediye yönetimine rest çekmişti.

İl Genel Meclisi ise 16 Şubat tarihinde olağan üstütoplanıyor. Gündem ise İstanbul Yolu üzerindeki eski SSK binası arkasınayapılması planlanan öğrenci yurdu olacak. Meclis Başkanı Ali Bolat, Çevre veŞehircilik Bakanlığı'na dilekçe sunacaklarını söyledi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Objektif

13 Şubat 2015 Cuma 15:05

Siz Isparta'ya zul oluyorsunuz. Öğrenciyi şehirden uzaklaştırıyorsunuz. Elinize ne geçecek orası öğrenci yurdu olunca elinize ne geçer, dürüstçe cevap verin kimseye peşkeş çekmeyeceğiz KYK işletecek diye söyleyin beyanat verin. Orası sağlık turizminin öncülüğünü yapmak için Avrupalı yaşlıların bakım evi olacak diye bir müjdeli haber verilmişti, ne de güzel olurdu. Yangından mal kaçırıyorsunuz sanki bunu tarih unutmaz bunu Isparta da Ispartalıda kaydeder. Yapın elinizden geleni yapın.Süpersiniz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR