24 Nisan 2024 Çarşamba

MEB'DEN KRİTİK HAMLE: KARAR 81 İLE GÖNDERİLDİ

MEB'DEN KRİTİK HAMLE: KARAR 81 İLE GÖNDERİLDİ

Isparta

Son dakika: Milli Eğitim Bakanlığı'ndan lise stajları ile ilgili son dakika kararı alındı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı Anadolu meslek ve Anadolu teknik programı öğrencileri, 28 Eylül'den itibaren işletmede beceri eğitimi veya staj yapabilecek.

Meslek liseleriyle ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması yapıldı.

Açıklamada, "Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un imzasıyla illere gönderilen yazıya göre Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı Anadolu meslek ve Anadolu teknik programı öğrencileri; işletmenin talebi, öğrenci velisinin izni ve kovid-19 salgınına yönelik gerekli tedbirlerin işletmeler tarafından alınması şartıyla 28 Eylül tarihinden itibaren işletmede beceri eğitimi/stajlarına başlayabilecekler" ifadelerine yer verildi. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

bilgisayar alamayan

28 Eylül 2020 Pazartesi 12:18

önce öğrencilere dizüstü yada masaüstü bilgisayar yada tablet alınsın.

Lİla

27 Eylül 2020 Pazar 21:43

Gidin önce bilgisayarı tableti olmayan gariban aile çocuklarına tablet ,laptopları ve internet paketini bedava verin.7-8 çocuk gördüm tepenin başına çıkmışlar,hepsi farklı sınıflarda bu çocuklar.Babalarının cep telefonu ile tepenin başında saatlerce EBA izlemeye çalışıyorlar.

Seyyah

27 Eylül 2020 Pazar 21:22

Buyrun işte sistem. Sıkıntı okullar değildi ki. Okullarda biraraya gelecek gençler ve çocukların virüs transfer etmeleriydi. Vardır bir bildiği büyüklerin demeye devam ediyoruz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR