26 Nisan 2024 Cuma

MAYMUN SALDIRISINDA KARAR ÇIKTI!

ISPARTA’DA sahibinin işyerinden kaçtıktan sonra başka bir işyerinde müşteri temsilcisi olarak çalışan 23 yaşındaki Nursel A.’ a saldıran maymun sahibinden alınarak Antalya Hayvanat Bahçesi'ne gönderildi. "Şımarık" isimli maymunun sahibine açılan davada ise beraat kararı çıktı.

Isparta

Geçtiğimiz Temmuz ayında Gül Petek Sanayi Sitesi’nde sahibinin oto tamirhanesinden kaçan maymun hızla yan taraftaki özel otomobil servisine girdi. Burada bankonun arkasında çalışan müşteri temsilcisi NurselA.’nın üzerine atlayan maymun, kadını başından yakaladı. Neye uğradığını şaşıran kadın, can havliyle maymunu uzaklaştırmayı başardı. Çığlıklar üzerine içeri giren diğer çalışanlar Nursel A.’nın yardımına koştu. Başından yaralandığı belirlenen kadın, iş arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. Nursel A.olaydan sonra şikayetçi oldu. 17.11.2015 tarihinde Isparta 4. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen davada, davacı Nursel A'nın şikayetine geri almasıyla birlikte ilk duruşmada maymunun sahibi Özgür Tanrıverdi beraat etti.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hayvanhaklarıaktivisti

20 Kasım 2015 Cuma 14:49

Hayvanat bahçesi değil HAYVAN HAPİSHANESİ çocuklarınız lütfen hayvan hapishanesine ****ürmeyin hayvan hapishanelerine gitmeyin o maymunun o canın sahibine geri verilmesi gerek bu tıpkı ailesinden koparılan çocugun yetimhaneye verilmesiyle aynı şey.

haydaa

19 Kasım 2015 Perşembe 22:33

4 asliye ceza olmasın o

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR