20 Nisan 2024 Cumartesi

Mavi boncuğa değil, yollara ihtiyacımız var

Mavi boncuğa değil, yollara ihtiyacımız var

Isparta

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Isparta ziyaretini ‘Mavi Boncuk Siyaseti’ olarak yorumladı. Halıcı, “Isparta’nın ve Ispartalının artık ardı ardına gelen güzellemelere değil, hizmete ve yatırımlara ihtiyacı var. Sayın bakan tıpkı bundan önce yaptıkları gibi Isparta’ya mavi boncuktan başka bir şey veremedi” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Isparta ziyaretini değerlendirdi. Isparta – Burdur Dostluk Yolu, Isparta – Antalya Dereboğzı Duble Yolu ve Isparta – Konya Duble Yolu’nun iktidar partisi açısından sadece siyasi bir malzeme olarak görüldüğünün bir kez daha tescil edildiğini söyleyen Başkan Halıcı, “Sayın Bakan Isparta – Antalya Dereboğazı Duble Yolu için adım atacaklarını söylüyor. Bu hikayeyi Isparta yıllardır dinliyor. Artık bizim mavi boncuklara, kent güzellemelerine ve hikayelere ihtiyacımız yok. Bir kez daha gördük ki; AKP iktidarı Isparta’ya kör bakıyor. AKP iktidarı yatırımlarda Isparta’yı görmüyor. AKP iktidarı teşvik düzenlemelerinde Isparta’yı görmüyor” dedi.

Bakan Karaismailoğlu’nun Isparta ziyaretine ilişkin değerlendirmesinde “Dağ fare bile doğurmadı” ifadesini kullanan Halıcı, “Sayın Bakan, muhalefetin zihniyetinden söz ediyor. Isparta meydanlarında yuhalattıkları 9’ncu Cumhurbaşkanımız merhum Süleyman Demirel’in adını kullanarak muhalefeti hedef alıyor. İnsanda birazcık siyasi hafıza olur. Sizin bu meydanlarda yuhalattığınız Süleyman Demirel’in Isparta’ya kazandırdığı eserlerin üzerine ne koyabildiniz?” diye sordu.

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, “Isparta, kazmalarla küreklerle Dereboğazı yolunda eylemler yaptığı günleri unutmadı. Bir kazma bile vuramadığınız Dereboğazı Duble Yolu için 19 yıldır, ‘adım atıyoruz, başlıyoruz, yapıyoruz, yapacağız’ gibi kandırmacalara Ispartalı artık kanmayacaktır. AKP iktidarının bir tek yol gündemi vardır, o da kendilerine görünen yoldur. O yolun sonu gelmiştir. Dereboğazı Duble yolunu yapmak ise CHP iktidarına nasip olacaktır” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sabır taşı çatladı be

23 Haziran 2021 Çarşamba 14:57

nav tuneye...ne içirdiler sana annem gördük islamcılarınızu pudra şekeri çekip rus kızlarla jakujide dört rabia yapanları milletin parasına çökenleri din iman edip ensarı kuranları tarikatlaRDAKİ REZİLLİKLERİ FETO ERMENİYDİ MADEM NE İSTEDİYSE NİYE VERDİNİZ DEVLETİN HER KESİMİMNE FETÖYÜ oturttunuz okyanuslardan gel gariii diye agladınız pkk teröristse niye mektubunu getirdiniz it osmanı tv lerde show yaptırdınız CHP tröristmiş siz şirvanın halay ekibi siz ne haltsınız sen bi aklını devşir

NAV TUNEYE

22 Haziran 2021 Salı 22:43

eyyyyyyyyyyyyy AHALİ .KAFİR pkk yı kuran kafir dev sol,dev yol,mlkp,tkp,tiko ğibi TÜRK SOLU diye kandileri adlandıran terör örğütleridir.HAÇLININ KİRALIK,VELETLERİDİR.TÜRKİYEDEN kaçan hainler. EMPERYALİST ülkelerin kucağına oturup .KAFİRE AJANLIK YAPIYORLAR.TÜRK-İSLAMIN EN BÜYÜK DÜŞMANI BUNLARDIR.fetö de ermenidir. eyyyyyyyy TÜRK-İSLAM EVLADI. AKLINI BAŞINIZA DEVŞİRİN. AKLINIZI BAŞINIZA DEVŞİRMEZSENİZ. DEVŞİRMELER AKLINIZI BAŞINIZA DEVŞİRİR.

sogancı gelmiş hanımmmm

22 Haziran 2021 Salı 19:08

sogancı...kim stokladı soganı seninki stokladı çürüttü suriyeden patates sogan almak esetle flört etmek için esetl trörist diyor sogan patates alıyor feto trörist diyor ne istediyse veriyor apo trörist diyor mektup yazırıyor chp nin sorunu falan yok hdp yide meclise sizinki getirdi halayları chp mi çekti şirvanla şıpıdık terlikli barzaniyle benmi gezdim chp nin sorunu hdp ulan hdp size yakın olmasa o itin abesini tv ye kemal beymi çıkardı sogancı sus gari susss cahil şey

Gurbetçi Remzi

22 Haziran 2021 Salı 18:14

BEN BÎR GURBETÇİ OLARAK DİYORUMKİ BU CHP PARTİ SAHİ GERÇEKTEN TÜRKİYENİN PARTİSİMİ YOKSA DEVLET MİLLET UNSURUNA DÜŞMAN HARETİN PARTİSİMİ BUNLAR ASLA MUHALEFET OLMADILAR DEVLETİN MİLLETİN GENLERİNE ÖRFÜNE ADETİNE KİMLİGİNE DÜŚMAN OLDULAR SİZGÖRMÜYİR İSENİZ BEN AVRUPADAN ÇOK İYİGÖRÜYORUM BU SİYASİ PARTİ AVRUPADA OLSA YÜZDE 5 BİLE OY ALAMAZ YA PEHHHHHH

NAME ÇİNO,NAV TINE,AD YOKTUR

22 Haziran 2021 Salı 16:59

ŞANLI URFA,GAZİ ANTEP,KAHRAMAN MARAŞ,ADANA ,HATAY ğibi İLLER KURTULUŞ MÜCADELESİNİ YERLİ KAHRAMANLARLA YAPARKEN .TÜRKİYE nin KURTULUŞUNU SAMSUN,AMASYA ERZURUM,SIVAS ilerinin TOPLANTILARIYLA VE O BÖLĞENİN HALKINI ARKASINA ALIP. ÖYLE TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİ KURAN KAHRAMANLAR.MUSTAFA KEMAL,MERAŞAL ÇAKMAK,KARABEKİR,ORBAY,CEBESOY ve nice nice YİĞİTLER SAYESİNDE MÜCADELE EDERKEN . başkaları KAHRAMANLIK EDEBİYATINI YAPMASIN. HERKES SÖZLERİNE DİKKAT ETMESİ LAZIMDIR.

sogan sarımsakçıya kaldık

22 Haziran 2021 Salı 16:54

sogancı...ilahi ya ne kadar mertsiniz 128 milyar doları bile açıklayamadınız lo bin dolar maaş alan akp li adamı söyleyemediniz hollanda bankalarındaki aklanan paralar bir bir istifa eden oynak tv sunucuları devlet parasıyla dünyayı gezen belediyeleriniz ll maaş alan adamları görmeyip açlarıda siz doyurun diyen saray zabitimi mert oluyor hade be iş sogancı sarımsakçıya kalmış recebin akrabası naylon terlikçi dün büyükelçi oldu haberin varmı mertlermiş hade be

TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR

22 Haziran 2021 Salı 16:49

sogancı...YORUMCU mustafa kemalin ne dediğini anladınmı anlamaDIN DEMİ MUSTAFA KEMAL ADINI GÖRDÜN YETTİ KURDEŞEN OLMANA TÜRKİYE BAŞKALARININDA DEMİYORKİ SEN NE DEDİYORSUN ALLAHAŞKINA YA SENİN YAZDIĞININ ALTINDA NİYE KALSIN BU İNSANLAR YAZDIĞIN ŞEY NE ÖNÜNE GELEN SAÇMALIYOR

Mustafa Kemal

22 Haziran 2021 Salı 16:48

soğancı adlı vatandaşa cevap: Sen tepsiyle ne sundun. Siz kimsiniz biz kimiz. Laf ebeliğinden başka söyleyeceğin söz yok. Ne Mutlu Türküm Diyene.

soğancı

22 Haziran 2021 Salı 16:08

TÜRKİYE nin SORUNLARI. muhalefet kendisiyle sorunludur. hdp sorunu ip,sorunu VARDIR. BAŞKA HİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİÇ bir sorun yoktur. kürt SORUNU YOKTUR,ALEVİ SORUNU YOKTUR AÇLIK SORUNU YOKTUR. KENDİ AKILARIYLAR SORUNLUDURLAR .AKLI SORUNLU OLANLAR .TÜRKİYE yi YÖNETEMEZ. patatesi,soğanı, KİM STOLATIP. 5.tl ÇOKARANLAR BELLİDİR. toptancılar,komisyoncular kimlerin elindeyse kim hakim ise onlar sorumludur.

soğancı

22 Haziran 2021 Salı 14:16

mustafa kemal SEN BANA CEVAP VERME. bana cevap vermeye kalkışırsan. HER ŞEYİN ALTINDA KALIRSIN .UĞRUNA KAN DÖKTÖĞÜMÜZ BU MUBAREK VATAN//// TÜRKİYE/// yi size tepsi üstünde sunduk aynı AYARDA OLALIM DİYE LAKİN: SİZ UTANMADAM TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR DEDİNİZ bende DİYORUM Kİ: TÜRKİYE///// UĞRUNDA CANINI FEDA EDENLERİDİR.//// DİYORUM FARKIMIZ BURDADIR

Halo

22 Haziran 2021 Salı 06:50

Eyyy hbrci kardeşlerim maraba maaş günü yeni geçti ama sizde tık biraz yuklenin bu cehape 'ye aslanlar kaplanlar ama adam haklı be 19 yılda bi bitiremedik şu yolu ama olsun siz yinede yuklenin siz bizi destekleyin şimdi olmazsa 20 yıl sonra yaparız kaçmıyor 'ya yollar hadi parmağınıza kuvvet yuklenin bakem costurun burayı

Mustafa Kemal

21 Haziran 2021 Pazartesi 22:37

soğancı adlı vatandaşa cevap: Yapılan yola köprüye karşı değiller, yapılış şekline karşılar yani müteahhite verilen geçiş hakkına karşılar. Zafer hava limanı 1 milyon 279 bin 352 kişilik yolcu garantisi verilmiş ve sadece 7 bin 429 kişi kullanmış. İnternetten araştır.

soğancı

21 Haziran 2021 Pazartesi 21:33

yav bir ğün değil,ömür boyuda istemiyoruz 1 saniye mert olun yeter. BEN ÖMRÜM BOYUNCA chp nin hiç mert olduğunu araştırdığım kadarıyla TARİHTE RASTLAYAMADIM. İNANINIZ Kİ: ben hiçbir partiyi savunmuyorum lakin: dön bu yollar ğereksizdir diyenler şimdi yol yapılmasını istiyor.YOL YAPILIR ĞEREK YOKTU DİYECEKLER. biraz mert olun .ETTİĞİNİZ ANDINIZA SADIK, ATANIZA SADIK KALIN.

Yol yoksa oy yok

21 Haziran 2021 Pazartesi 21:32

Akp iktidarında her dönem ulaştırma bakanı Karadenizli bütün yatırımlar ****ara bizim vekiller seyreder Veysel Eroğlu Afyon'u ihya eder bizim vekiller seyreder halk akp ye oy vermeye devam eder.Hikâye bu.

ISPARTALI DEĞİLİM

21 Haziran 2021 Pazartesi 18:40

TAMAM TÜRKİYE iyi yönetilmiyorsa. HERKES KENDİNE 1 EŞEK ,AT,KATIR ALSIN., DOĞALGAZ YAKMASIN. TEZEK,KÖMÜR YAKSIN.LÜKS REZİDANSLARDA,APARTLARDA ,YATMASIN. MADEMKİ DEİREL DÖNEMİ İYİ İDİYSE KARNEYE KUYRUĞA ĞİRİN yağ,un,şeker,mazot,benzin KARNEYLE ALIN referanduma ğidin biz eski döneme ğeçmek istiyoruz DEYİN. veya KENDİ HÜR İRADENİZLE öyle yaşayın.

Jardel

21 Haziran 2021 Pazartesi 18:24

Dere boğazı yolunu kim tamamlarsa ömrüm boyunca bütün oylarımızı ona kullanacağım Bütçe komisyon başkanımız var 4 tane millet vekilimiz var bu yol şimdiye kadar olmadıysa bundan sonrasına umudum yok

Memet

21 Haziran 2021 Pazartesi 18:12

Doğru söylüyorsun başkan. Ispartalı nasıl olsa akp den en az 2 vekil çıkarır gözüyle bakılıyor. Nasıl olsa ön seçim önemli değil istediğin gibi 2 tane adamı kendileri seçiyor. Ama artık eski dünya yok akpli olarak hdpye oy veririm akp ye vermem.

HEP 50 TL LIK ALAN ADAM

21 Haziran 2021 Pazartesi 18:01

Ay a 4 şerit yol yapacağız dese, reise inanacak bir kitle var ( imza damat bakan )

Muhammed

21 Haziran 2021 Pazartesi 17:56

Siz istesenizde istemesenizde k**** istanbul yapilacak .DEPREM Mİ , bosver depremi insanlar ölmüş kalmış önemlimi, mühim olan para rant.Ezan susmaz bayrak inmez ver gazi unutulur nasil olsa

Deterjancı bakan

21 Haziran 2021 Pazartesi 17:53

Daha konuşamayan, cümle kuramayan , yazamayan hicbir konuda bilgisi olmayan paralı cahiller burda yorum yapıyor. Zeka seviyesi büyükbaş hayvan seviyesinde olan a haberciler ahkam kesiyor.

BERKECaN HOCA

21 Haziran 2021 Pazartesi 17:36

2002 yılından akp den önce Antalya ya dereboğazı varmıydı? Isparta da üniversite varmıydı? Havalimani varmıydı? Reisiniz hepsini ben yaptım dedi , meydan dolusu insan alkışladı. Hala buna inanan zihinsel engelli bir kitle var.

NAME ÇİNO,NAV TINE,AD YOKTUR

21 Haziran 2021 Pazartesi 17:33

ben akp li değilim LAKİN: chp,hdp,ip iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz. kahrolsun komonizm ve onun şarlatanları. ////YAŞASIN BÜYÜK TÜRKİYE////

Karaparti

21 Haziran 2021 Pazartesi 17:31

Cahil et beyinli troller hadi mesai zamanı,

Tayyipcan

21 Haziran 2021 Pazartesi 17:30

Deprem hazırlığına degil ,k****istanbula ihtiyacımız var..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR