19 Nisan 2024 Cuma

MANCHESTER DİL OKULU AÇILDI

MANCHESTER DİL OKULU AÇILDI

Isparta

Isparta’da Butik konseptinde eğitim verecek olan İngilizce eğitim merkezi olan ManchesterDil okulu yoğun davetli katılımıyla açıldı. Ali Rıza Dikici, Özlem Göncü ve Güzide Akyol’un işletmeciliğini yapacağı Eğitim Merkezinin Açılışı kurdelesini İl Özel İdare Genel sekreteri Mahmut Zadeoğlu ve TKDK Başkanı Süleyman Gülcü kesti.

2. Şubesini açan Manchester Dil okulu’nun 7-17 yaşları arasındaki öğrencilere eğitim vereceğini belirten kurucu ortaklardan Güzide Akyol şunları söyledi; Koleje alternatif olan bir dil okulu, bu şekilde nitelendirebiliriz. Yabancı hocalar eşliğinde kolej tadı almak isteyen herkesi buraya bekliyoruz. Ana dili İngilizce olan  4 öğretmenimiz var. İngilizce bir süreç, konuşmakta bir süreç ana hedefimiz yoğun bir eğitim ile İngilizce konuşturmak. Şuan için 7-17 yaş grubu arasında öğrencilerimize eğitim veriyoruz daha küçük yaş gruplarımız içinde çalışmalarımız devam ediyor.

Adres; Çelebiler Mahallesi 119. Cadde No.23 Nokta Kesikbaş Iyaş yolu üzerinde hizmet veriyor.

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Emekli eğitimci

01 Ekim 2018 Pazartesi 21:47

Bu kadar dil okulu okulda 15 saat İngilizce ... Valla Isparta da herkes İngilizce öğreniyor ... Okullarda çocuklara sorun bakalım ad ve soyadlarını söylemekten başka bir şey biliyorlar mı :) Her okulda en az 10 tane İngilizce öğretmeni .. ,,5. Sınıfta ne resim ne müzik ne beden dersi var... Ah alıyorsunuz sayın eğitimciler ...

mustafa

01 Ekim 2018 Pazartesi 19:05

dil okuluna gidip dil ogrenen oldumu bana gosterirmisiniz

Kadir ALPER

30 Eylül 2018 Pazar 23:07

Hayırlı Olsun...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR