27 Nisan 2024 Cumartesi

MALİYECİLER ALTINBAŞAK'TA

MALİYECİLER ALTINBAŞAK'TA

Isparta

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında Isparta’daki özel okullarına devlet el kokuyor.Altınbaşak okullarına giden Maliye ekipleri şuan sayım yapıyor.

FETÖ'nün özel okullara devlet el koymaya başladı. Kent merkezinde bulunan okullara dün polis baskın düzenlemişti. Bugün ise maliye ekipleri okullara baskın düzenledi. Ekipler şuan içeride sayım yapıyor.




 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VELI

25 Temmuz 2016 Pazartesi 12:29

DAHA BU YIL : ALTINBASAK´DERSANELERINE VB KOLEJLERINE GIDEN ÖGRENCILERE " GELECEK KAYGISI TASIYORMUSUNUZ" DIYE SORULDUGUNDA " HAYIR!" CEVABI VERIYORLARMIS! DIGER OKULLARA GIDENLERE BU SORU SORULDUGUNDA DAHA FAZLA "EVET!" CEVABI YÜKSEK CIKARKEN, BUNLAR CEVAP ANAHTARLARI ELLERINDE SINAVLARA GIRDIKLERI ICIN TABIKI GELECEK KAYGISI TASIMAYAN EMEK HIRSIZLARIDIR!

Ahmed Türker

24 Temmuz 2016 Pazar 02:10

Burdan Devlet Büyüklerine Diyeceğim Ispartada Altınbaşak ve Okulları Çok yaygın Eğirdir yolu uzerindede biryer vardı fetoya ait bu Altinbaşakla anlaşan șirket ve kamu kurumlarıda araştırılsın.Rabbim Milletimizi Darbeye Karşı koyduğu bu mücadelede inşallah bizleri milletimizi cennetiyle mukafatlandırır.Rabbim Devletimizden 've Polisimizden Darbede Emeği Geçen Herkezden Razı Olsun.Devletimize Milletimize Güç Kuvvet Versin,Vatanımızı Hainlerden Korusun.Amin

Ispartalı

23 Temmuz 2016 Cumartesi 20:20

Tamamının mallarına el koyup gazi ve şehitlerimize verilmeli

Zuhal

23 Temmuz 2016 Cumartesi 17:21

Altınbaşak mezunları ve onların patron babalarının isimlerini ve de altınbaşağa yardım toplayan ve mütevelli heyetinde yer aldığı bilinen iş adamı eşlerinin listelerini de yayınlayın. Her türlü çürük temizlenmeli. Bu tipler hala ortalıkta ikinci bir yüzleriyle dolaşmasınlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR