25 Nisan 2024 Perşembe

MAKAM ODASI ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Çarıkçı, çiçek göndermeyin, parasını bankaya yatırın meşe ormanı kuracağız' çağrısı yaptı ama rektörlük binası yine çiçek bahçesine döndü.

Isparta

SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı, koltuğuna oturur oturmaz örnek bir icraata imza attı. Çarıkçı, kendisini kutlamak amacıyla çiçek ve benzeri hediye göndereceklere basın yoluyla çağrıda bulundu, 'meşe ormanı kurmak için parasını banka hesabına yatırın' dedi. Rektör Çarıkçı'nın ilk icraatı ulusal basında da yer buldu. Ancak Isparta kamuoyunda da taktirle karşılanan bu mesajı algılayamayanlar oldu.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Çarıkçı'nın çağrısına rağmen rektörlük binası çiçek bahçesine döndü. Rektör Çarıkçı'yı yeni görevi dolayısıyla kutlamak isteyene bir çok kişi, kurum, kuruluş rektörlüğe çiçek gönderdi. Mesajı doğru algılayanlar ise bankaya parasını yatırdı, isimleri panoya asıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Meşe ormani

31 Mayıs 2015 Pazar 10:48

Orman fakültesi ormanlarımız için adam gibi bir çalışma yapsa o meşe ormanından daha faydalı olur. Norveç on orman alanı ne kadar bir bakınız. Birde bizimkine. Sonrada orman ürünleri üretimine. Ayrıca üniversitelerin yarısında neredeyse ziraat fak var ama japonyadan havuç ithal ediyoruz. Demek ki makale yazmakla olmuyor bu işler.

Ne zararı var

31 Mayıs 2015 Pazar 10:45

O gelen çiçekleri herkese hediye etseler. İnsanlarda çiçek sevgisi olsa. Ne o öyle soğuk soğuk ortamlar. Sevdiklerine insanların çiçek almadığı bir ulkeyiz sanki.

Dr. Ayşe Sağbaş

30 Mayıs 2015 Cumartesi 20:43

Gelen çiçeklerin içinde en küçüğü belediye başkanının çiçeğiydi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR