25 Nisan 2024 Perşembe

MAHKEME SÜRECİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Isparta'daki Paralel Yapı Soruşturmasıyla İlgili İddianame Mahkemeye Gönderildi

Isparta

Isparta merkezli yürütülen paralel yapı soruşturması kapsamında hazırlanan iddianame, soruşturmayı yürüten savcılık tarafından 2.Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

Isparta merkezli yürütülen paralel yapı soruşturması kapsamında hazırlanan iddianame, soruşturmayı yürüten savcılık tarafından 2.Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

Isparta merkezli, paralel yapılanma iddiasıyla ilgili başlatılan, aralarında Süleyman Demirel Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr.Hasan İbicioğlu ile birlikte 51 kişinin tutuklu bulunduğu soruşturmayla ilgili iddianame hazırlandı. İddianame, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Murat Karakaya tarafından Isparta 2. Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi. İddianamenin kabulü için 15 gün süre beklenecek. UYAP üzerinden gönderilen iddianamenin mahkeme tarafından değerlendirildikten sonra kabul edilip, edilmeyeceği belli olacak. Bu süreç yaklaşık 1 ayı bulması bekleniyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Naci TATOĞLU

15 Haziran 2016 Çarşamba 01:23

Tavuklar yem toplar yumurta yapar holluktaki yumurtalarıda erbapları alır yer. Erbapları toplanıyorda tavuklar halen aramızda hiç suçu yokmuş gibi dolanıyor. Hani o fetonun tahsildarları var ya paran yoksa senet ver diyenler onları muhasebeci tanıyordur herhalde.Kardeşim eden varsa boynu altında kalsın gebersin suçunu çeksin suçu olmayan varsaki adalet onu zaten bırakır.

...........

14 Haziran 2016 Salı 10:49

İnşallah en yakın zamanda suçsuz olanlar ailelerine kovuşur suçu olanlarda suçları kadar cezalarını çekerler

Fuat

14 Haziran 2016 Salı 10:43

Şu türkçe olimpiyatları, Türk okulları projesi,bana 1930 lu yıllardan sonra Türkçülük akımı ziya Gökalp,Nihal atsız,bozkurt uydurma tarkan ****leri almanyadan kaçan Yahudi bilim adamlarının yeni Cumhuriyeti oturtmak istedikleri kimliğin 12 Eylül sonrası yazılımı masonik dönme fetanyahu hareketi hizmetle hiç alakası yok.Tekbir camileri kurankursu medresesi yok bunların mekanları yok gelin bi çaylarını içelim bi namaz kılalım yerleri yok tambir ****lik ve sinsilik neresi cemaat bunların

Fuatavni

14 Haziran 2016 Salı 10:34

Ne oldu bu fuatavni ye ben kafa olsun diye bu ismi kullandım. Sahi bunlara cömeat dendikçe kanıma dokunuyor.ABD ve İsrail neokanların cizvit papazlar yeniden düzeni projesi yoksa ABD bunlara niye kucak açsın ki ama bu gerzekler hala islama hizmet ediyoruz diye kaldırıyorlar herşey o kadar açık ki, aklın bu kadar pazara çıktığı bir oluşum başka yoktur yeryüzünde pesss doğrusu okullar bile ajan yuvası ve o ülkeleri teslim alma projesi kılıf t0rkbayrağı ve türkçe olimpiyatları

........

13 Haziran 2016 Pazartesi 22:01

İnşallah

erdal zukmen

13 Haziran 2016 Pazartesi 20:14

Kul hakkı yedi bunlar. Daha da yarısı dışarda. Diğer cemattler ne olacak? Aynısını onlr da yapıyor.

Sabırlar

13 Haziran 2016 Pazartesi 19:48

Artık daha fazla oyalamayın sabırlar tükendi orası mahsumların yeri değil artık adalet en kısa zamanda

Fatih

13 Haziran 2016 Pazartesi 18:47

En kısa zamanda adalet yerini bulur da masumlar serbest bırakılıp suçlular tutuklanır inşallah.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR