28 Mart 2024 Perşembe

MAHALLEDE VAKA VE TEMASLI KALMADI

MAHALLEDE VAKA VE TEMASLI KALMADI

Isparta

Isparta’da Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gürdal, 10 bin nüfuslu mahallede Covid-19 vakası ve temaslı kişinin kalmadığını belirterek, “Bu demek değildir ki rahatladık. Asla tedbiri elden bırakmamalıyız” dedi.

Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gürdal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 20 Ocak itibariyle mahallede Kovid-19 vakasının kalmadığını açıkladı. Gürdal, “19 Ağustos 2020 tarihinden bu güne kadar mahallemizde filyasyon denetim ve kontrol ekibinde görev alarak sahada çalışan camii görevlilerimize, öğretmenlerimize, güvenlik görevlilerimize ve peyderpey kısa süreli geçici görev alan diğer arkadaşlarımıza mahallemizde izolasyona tabi olanların denetimi için gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı teşekkür ederim. Ayrıca kurallara uyarak bizlere yardımcı olan tüm mahalle sakinlerime, il salgın denetim birimine teşekkür ederim. Bu demek değildir ki rahatladık. Asla tedbiri elden bırakmamalıyız. Sosyal mesafe, maske, temizlik ve diğer kurallara lütfen hepimiz uyalım. Emeği gecen herkese tekrardan teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

21 Ocak 2021 Perşembe 15:43

Birgün Harun Reşit Behlül Dâne hazretlerine nufus sayımı yapmasını söyleyince, Behlül Dâne hz.leride Hârun Reşide 《Yazın ayranı, kışın yorganı olmayan insanlarımı sayayım!?》 diye çok âdâletli bir cevap vermiş! Muhtarlara sormak lazım, mahallesinde her insan sıcacık yuvasında huzur içerisindemi? Muhtar odun kömürü omayan vatandaşları, kendi âilesinin dost ve ahbablarından onay almadan yardım yapıyormu? onlardan haber versinler! Muhtarlar sıcak evlerinde sıcak çorba kaşıklarken vicdaları rahatmı?

ben muhtar olcam

21 Ocak 2021 Perşembe 10:31

sene olmuş 2021 hala daha muhtar ne iş yapar bilen varmı al parayı çatır çatır ye bütün işlemler e devlet üzerinden yapılmıyormu...

zaferde oturan vatandaş

21 Ocak 2021 Perşembe 10:26

eve hayat sığar haritasında öyle bitmiş görünmüyor.Bazı yerlerde kırmızı görünüyor...

Mustafa Bey

21 Ocak 2021 Perşembe 00:46

Ne kadar güzel haber. İnşallah bir an önce tamamen kurtuluruz bu pandemiden.

Muhtar

20 Ocak 2021 Çarşamba 20:27

Masallah mahallemizin muhtarı çalışıyor durmuyor teşekkür muhtarim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR