29 Mart 2024 Cuma

MAHALLE ANNELERİ DURMUYOR..

Isparta Valisi Vahdettin Özkan’ın eşi Ruhan Özkan önderliğinde Elele Derneği ile yürütülen Mahalle Anneleri ile elele vererek ihtiyaç sahibi aileler için kermes düzenliyor.

Isparta
Iyaş Park AVM’de 27 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan kermes 27 Şubat Cuma günü saat 11.00’de başlayacak. Kermeste Mahalle Anneleri’nin finansör fabrikalardan gelen iplikleri mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerine dağıtarak elde edilen el işleri satışa sunulacak. 

Mahalle sakinleri tarafından büyük bir katılımın olduğunu söyleyen Elele Derneği Başkanı Canan Aydın, “Isparta Valisi Vahdettin Özkan’ın eşi Ruhan Özkan Hanımefendinin önderliğinde başlatılan Mahalle Anneleri projesi kapsamında kermes düzenliyoruz. Finansör fabrikalarımızdan gelen iplikleri mahalle annelerimize dağıttık ve onlar da ihtiyaç sahibi ailelere verdi. Ailelerimizden çok büyük katılım geldi. Çok güzel işler çıkardılar. Elde edilen gelirler tekrar mahallelerimizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize verilecek.”

Bundan sonraki süreçte kermes etkinliklerini artırarak devam edeceklerini söyleyen Elele Derneği Başkanı Canan Aydın, “Sık sık bu organizasyonların tekrarını yapacağız. Isparta halkında büyük katılım bekliyoruz. Teşviklerimiz devam edecek. Bu etkinliklerin için de yer almaktan dolayı çok mutluyuz. İnşallah katılım yüksek olur, herkesi kermesimize bekliyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR