19 Mart 2024 Salı

Maganda Kurşunu Can Aldı!

Maganda Kurşunu Can Aldı!

Isparta

Yalvaç’ın Çamharman köyünden acı haber geldi. Nişan eğlencesi yapan bir gurup, eğlendikleri sırada eğlencenin dozunu arttırarak yanlarında bulunan silahla havaya ateş açtılar. 

Açılan bu ateş sonucunda daha gençliğinin baharında olan Arif Can Çetin isimli genç ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Arif Can Çetin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından savcılık ve jandarma ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DENİZHAN GÜRORDU

08 Mayıs 2018 Salı 12:07

mehtap s --- BEN BURADAN ISPARTA İLE İLGİLİ HABER BAŞLIKLARINI YAZSAM SEN EVİNİN YOLUNU BULAMAZSIN, NEREDE YAŞIYORUM DİYE SORGULARSIN, YALVAÇ İLE İLGİLİ KÖTÜ BİR ANIN SIKINTIN VAR OLSA GEREK Kİ ADANA'YA BAĞLAMIŞSIN.

mehtap s

08 Mayıs 2018 Salı 08:07

Türkiye için Adana ne ise Isparta için de Yalvaç odur her olayın ardından çıkıyor

Isparta 32

07 Mayıs 2018 Pazartesi 21:50

Allah belalısı versin yetmiyor mu daha kaç can gidecek..O çocuğun bir sürü hayalleri ,umutları vardı, bir kurşunla hepsini alıp ****urdunuz..Ne desem boş yazık çok yazik..

DENİZHAN GÜRORDU

07 Mayıs 2018 Pazartesi 17:28

YERLEŞİM YERLERİNDE İSTER EMNİYET İSTER JANDARMA OLSUN GÖREVİNİ MUTLAK SURETTE YAPMAKTA DIR, ARAR TARAR YAKALAR İFADESİNİ ALIR SAVCILIĞA SEVK EDER, GERİSİ SAVCI VE HAKİMİN BİLECEĞİ VE TAKTİRİ KARARINDADIR, JANDARMA MUHTAR AHBAP İLİŞKİSİ DİYE BİR DURUM SÖZ KONUSU OLAMAZ, JANDARMA TEŞKİLATINI VE DE PERSONELİNİ İŞBİRLİK YAPARCASINA KİMSENİN SUÇLAMAYA HAKKI YOK HADDİ DE DEĞİLDİR, SUÇLULAR EĞLENCE İÇİN İZİN ALANDA VE ATTIRANDADIR, JANDARMA NE YAPSIN HER KÖYE HER DÜĞÜNE ASKER Mİ DİKSİN.

AOY

07 Mayıs 2018 Pazartesi 14:30

Allah kahretsin yasaklayın artık şu barbarlığı. Polis bölgesiyse polis, jandarma bölgesiyse jandarma müdehale etsin. Ahbap çavuş ilişkisini bıraksın. Kaybettik gencecik fidanı.

Kodumun Cahilleri

07 Mayıs 2018 Pazartesi 13:17

Erkekligini el dugununde attigi silahtan aldigi 5 milyarlik eski kasa sahinden alan bir cahil kesim var biz ona gormemis diyoruz yedi sulaleni satsan o evladi geri getiremezsin Allah belanizi versin hic mi esekte dsak gormediniz?

Vatan daş

07 Mayıs 2018 Pazartesi 12:31

Bu ülkede erkekliğini silahtan alan geri zekalı yaratıklar olduğu sürece ne söylesen boş. Yazık ki yazık genç bir fidana kıydınız. Allah sizi kahretsin...

Vatandaş

07 Mayıs 2018 Pazartesi 11:27

Bi halt sanıyorlar silah sıkmayı.hadi getir ocanı geriye.anne babasından bin kere özür dile.değermiydi

cehalet

07 Mayıs 2018 Pazartesi 11:17

havaya ateş açmaktan, drift atmaktan başka bir ****a yaramayan cahil tipler. napacaksın bu tip adamlarda kafa yok, kişilik yok, meslek yok, eğitim desen okusa bile anlayacak kapasite yok, okuyup kendini geliştirecek **** yok. insanlığa yarar sağlayacak gram katkıları yok. havaya ateş açınca bi **** sanıyorlar kendilerini acınacak beyinsiz yaratıklar. emniyet yetkilileri lütfen şu köylere gidinde kimde silah varsa toplayın en ağır cezayı verin. yazık giden masum canlara.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR