19 Mart 2024 Salı

LİSE ÖĞRENCİSİ CEYNUR DALDAL KİTAP YAZDI

LİSE ÖĞRENCİSİ CEYNUR DALDAL KİTAP YAZDI

Isparta

ISPARTA'DA Gülkent Anadolu Lisesi öğrencisi 18 yaşındaki Ceynur Daldal, kitap okuma ve yazma tutkusunu gerçeğe dönüştürdü. 368 sayfalık"Anladım ki Sonbaharsın" adlı kitabı basıldı. Daldal bu yıl okulundan mezun olurken okul müdürüne kendi kitabını imzalayarak hediye etti.


1999 yılında Burdur'da dünyaya gelen ve daha sonra Isparta'ya yerleşen 18 yaşındaki Ceynur Daldal, bu yıl liseden mezun oldu.Daldal, çok sevdiği kitap okuma tutkusunu bu kez kitap yazarak bambaşka birboyuta taşıdı. 9'ncı sınıfta kısa kısa yazmaya başladığı ve normal yazı şeklindeki hikayesini daha sonra kurguya dökerek kitap yazdı. Kitabı 2 yıl gibi bir sürede tamamlayan Daldal, bu yıl hem okulundan mezun oldu hem de mezuniyete katılan öğrenci velilere kitabını tanıttı. Büyük alkış eşliğinde sahneye çıkan Daldal,kendi yazdığı kitabı imzalayarak okul müdürüne takdim etti.


KENDİ HAYALİM BAŞKA BU BAMBAŞKA BİR AŞK

Kitap okumayı ve araştırmayı çok sevdiğini anlatan Daldal, kitap okumanın kendisi için tarif edilemez bir mutluluk olduğunu ve kitap yazmaya karar verdikten sonra da arkadaşlarının ve ailesin bu konuda kendisine çok destek olduğunu anlattı. Kitap yazmayı meslek olarak değil, hobi ve tutku olarak devam ettirmek istediğini söyleyen Daldal, kendi hayalim hedeflerim başka, bu bambaşka bir aşk benim için. Umarım bunun devamı gelir" diye konuştu.


KİTABINI ANLATTI

368 sayfalık adını "Anladım ki Sonbaharsın" adlı kitabını anlatan Ceynur Daldal, kitabımı alıp okuduğunuz zaman bunu araştırma kitabı olarak görmeyeceksiniz. Duygularımı ve yüreğimi katarak yazdım. Umarım sizde kendinizden bir şeyler bulursunuz. Burada her hayattan her kişilikten insanlar var. İnsanların hayatları var. Bir cümlede kendinize has bir şey bulursunuz. Ben buna inanıyorum. Eğer bu kitabı okursanız hem yaşıtınız olarak kitap okumaya destek veren biri olarak çok mutlu olurum" dedi.


Kitap yazmaya devam edeceğini söyleyen Daldal, sürekli okumaya ve yazmaya devam edeceğim. Kitap okumak ve yazmak hayatımın her köşesinde olacak. Bu kitabı yazdıktan sonra öğretmenlerim çok sevindi. Isparta'da çok fazla olan bir şey değil kitap yazmak. Zaten kitabı yazarken de bana çok destek oldular ifadelerini kullandı.  

Kitabın basımından sonra çok talebin olduğunu belirten Daldal, kitabım okunursa ben çok mutlu olacağım" dedi.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

KAHRAMAN TÜRK

29 Mayıs 2017 Pazartesi 13:01

Burdurumuzun genç gururu

Kadir delibasan

27 Mayıs 2017 Cumartesi 21:04

Genç kardeşimi tebrik ediyorum. Kadinlar egitilmedikce yeni nesillerden ne bekleyebilirz ki.... Valla ne diyim gözlerim yaşardı.İlk fırsatta güzel kızımızın anladım ki sonbaharsin kitabını zevkle okuyacağım.

fakir

26 Mayıs 2017 Cuma 21:16

istisnalar kaideyi bozmaz.lise 1 de okumakta güçlük çeken öğrenciler gördüm.bu evladımıza da başarılar

Suzan Akbulut

26 Mayıs 2017 Cuma 21:12

Başarınla gurur duyduk.Senin adına çok sevindik.Başarılarının devamını diliyoruz.

Mustafa YUMAK

26 Mayıs 2017 Cuma 14:03

Şehrin bence en ciddi ve en mük****l okulu hem öğretmenleri hem öğrencileri ve hemde yöneticileri ile...Allah hepsinden razı olsun. Emeklerine sağlık

Semih Akbulut

26 Mayıs 2017 Cuma 12:32

Başarılarının devamını diliyoruz.

Ömer TUNCER

26 Mayıs 2017 Cuma 11:36

sevgili öğrencim,seninle gurur duyuyorum.yüreğinin sesini mutlaka okuyacağım.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR