19 Mart 2024 Salı

LİSE ÖĞRENCİSİ BERKAY'IN KAHREDEN ÖLÜMÜ

LİSE ÖĞRENCİSİ BERKAY'IN KAHREDEN ÖLÜMÜ

Isparta

İzmir ilçesi Gaziemir ilçesinde istasyona girmeye çalışan Ispartalı lise öğrencisi Berkay Çiftçi, trenin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

İzmir'de Lise son sınıf öğrencisi Berkay Çiftçi, sınıf arkadaşı Burak Coşkun ile Semt Garajı istasyonuna yakın bölgedeki demir korkulukların üzerinden atlayıp rayların bulunduğu bölgeye girdi. Karşı taraftaki istasyona geçmeye çalışan iki lise öğrencisinden Berkay Çiftçi'ye Basmane-Tire seferini yapan tren çarptı, Burak Coşkun ise kenara atlayarak kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çiftçi'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kazayı duyan Çiftçi'nin okul arkadaşları da olay yerine gelerek gözyaşı döktü, arkadaşlarının cenazesinin bulunduğu tabutu omuzlayarak cenaze aracına taşıdı. Çiftçi'nin üç gün sonra mezuniyet töreni olduğu öğrenildi.

YALVAÇ KUMDANLI'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Hayatını kaybeden lise öğrencisi Berkay Çiftçi'nin cenazesi bugün Isparta'ya getirildi. Memleketi Yalvaç İlçesi Kumdanlı Köyü'nde sabahleyin toprağa verildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gül ay

11 Haziran 2018 Pazartesi 13:45

Yasin yalcin hangi gurup o paylaşırmısın lftn yakınıyım..

koray hoca

26 Mayıs 2018 Cumartesi 04:56

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kardeşimizin

yasin yalcin

23 Mayıs 2018 Çarşamba 22:11

Bu çocuk face'de bizim gurubraydi çocuk 2 tane takım elbiseli fotoraf atmıştı mezuniyet için hangisini giysem diye çok üzüldüm

Ali Karaceylan

23 Mayıs 2018 Çarşamba 21:39

ALLAH rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum.

Real

23 Mayıs 2018 Çarşamba 16:40

Berkay arkadaşımız parası yetmediği için vefat etmiştir. İzmir'de yaklaşık 2 ay önce devreye alınan toplu para uygulamasının kurbanı olmuştur. Trene binecek olan herkesin kartının bakiyesinde en az 10 tl olması gerekmektedir. Bu uygulama çok eleştiri aldığı halde hala devam etmektedir. Berkay kardeşimizde çok acı bir şekilde bakiyesi yetmediği için can vermiştir. Allah rahmet eylesin.

Yusuf ERDOĞAN

23 Mayıs 2018 Çarşamba 16:09

Allah Rahmet eylesin, mekanı cennet olsun İnşaallah. Başımız sağ olsun KUMDANLI.

DUMRUL

23 Mayıs 2018 Çarşamba 15:16

ALLAH rahmet eylesin annesine babasına sabır versin

serdar

23 Mayıs 2018 Çarşamba 14:51

Allah rahmet eylesin ,Mekanın cennet olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR