19 Mart 2024 Salı

LALE KOPARAN ÖĞRENCİLER BAŞKAN ŞENGÖL'DEN ÖZÜR DİLEDİ

LALE KOPARAN ÖĞRENCİLER BAŞKAN ŞENGÖL'DEN ÖZÜR DİLEDİ

Isparta

ISPARTA'nın Eğirdir İlçesi'nde 4 sınıfta okuyan 8 öğrenci parklardan kopardıkları lalelerin parasını Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'den özür dilerek ödedi. 30 TL para ödeyen öğrenciler laleleri kopardıkları için pişman olduklarını söylediler.

Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu'nda okuyan 4 C sınıf öğrenciler belediye tarafından parklara dikilen laleleri koparırken öğretmenleri Bilge Akdaş'a yakalandılar. Akdaş, öğrencilerine önce laleleri kopardıkları için sitem etti. Ancak daha sonra hatalarını kabul ettikleri için tebrik etti.

Öğrenciler, kopardıkları lalelerin yerine yenilerinin dikilmesi için aralarında para topladı. Okula ziyarete gelen Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e yaptıkları hatayı anlattılar ve özür dileyerek topladıkları parayı takdim ettiler. Başkan Şengöl, hatalarının farkına varıp duyarlı davrandıkları için öğrencileri tebrik etti. Toplanan paraları öğretmenlerinin isteği üzerine teslim alan Başkan Şengöl, özür mesajı, öğrencilerin ve öğretmenlerinin bulunduğu fotoğrafı ve toplanan parayı çerçeveletip Belediye girişine örnek teşkil etmesi için asacağını ifade etti. Başkan Şengöl, öğrencilerin özrünü kabul ettiğini, çevreye daha saygılı ve daha duyarlı olmanın herkesin insanlık görevi olduğunu vurgulayarak okuldan ayrıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

timuçin

23 Nisan 2018 Pazartesi 08:27

Bilge akdaş öğretmenin çocuklara sitem etmesi çok yanlış parayıda çocuklara bir özür biçimi gibi sunması eğitim sistemimizle alakası yok. bir özür yetebilirdi !!

Mağdur Vatandaş

20 Nisan 2018 Cuma 16:14

Başkan Nisan ayı su faturaları Eğirdir merkezde normalinden 2-3 katı fazla geldi.Su faturasını inceledim ve ibareyi gördüm; Su kullanım bedeli : 13,75TL ,Çeşitli gelirler : 41,25TL. ,Atık su bedeli 4,40 TL. Çevre temizlik vergisi : 2,64 TL,KDV :2,64 ,Yuvarlama : 0,46 ile toplamda 62,50 TL.Geçen ay bana toplamda 36TL su faturası gelmişti. Nisan ayı su faturası 62,50TL geldi.Bu çeşitli gelirler bedeli olan 41,25 TL neyin nesi !!

Spartans

20 Nisan 2018 Cuma 15:38

Evet büyük bir yanlışı daha haberlerde yakalıyoruz. Öğretmen ve aileler olarak parayla herşeyi yapabilecekleri algısı yaratmışlar çocuklarda. Para yerine lale ****ürülüp aynı yerine dikilmeliydi. Eğitim ve öğretim sisteminin çöküşü !

İhsan

20 Nisan 2018 Cuma 12:34

Reklamlar

eğirdirli ali

20 Nisan 2018 Cuma 12:33

başkanım hep destekcin olacağız hep yanında kalacağız adam gibi adam ömer başkan..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR