24 Nisan 2024 Çarşamba

LA SPERANZA CHOCOLATE AÇILDI

LA SPERANZA CHOCOLATE AÇILDI

Isparta

Başarılı kadın girişimcisi Nilgün Baygın,  La Speranza Chocolate  markasıyla kendi işletmesini kurdu. Isparta Baro Başkanlığında 16 yıl görev yapan Baygın, daha sonra uzun zamandır proje hazırlığında olan çikolata işletmesini kurmanın mutluluğunu yaşıyor.

Bu işten önce Japon kökenli organik bebek örmeye başlayan Baygın, Bir süre örgü işiyle devam ettikten sonra KOSGEP başvurusu yaptı. Başarılı kadın girişimci desteğini aldıktan sonra çikolata işine girdi. Hafta sonunda gerçekleştirilen açılışa yoğun katılım oldu.

ISPARTA KALİTEYİ GÖRSÜN

Açılışlarına katılan tüm davetlilere teşekkür eden Nilgün Baygın,  “ Ispartalılar kaliteli çikolata yesin diye yeni işletmemizi açtık.  Ben çikolatayı çok seviyorum. Pelit ürünlerle çalışıyorum. İşletmemde sadece pelit ürünü var başka bir ürün kullanmıyorum. Pelitte kaç çeşit ürün varsa hepsini işletmem de bulunduruyorum. Paketlemeler bize ait. Isparta şartlarında bir çikolatacıya girildiği zaman paket yapılırken ayakta beklersiniz. Ben bunu aşmak istedim. Müşterilerim benim iş yerimde oturarak ve kahve içerek  beklesinler, rahat etsinler istiyorum.İlerleyen zamanlarda işimi  büyütmeyi düşünüyorum. Isparta’nın çevrelerine de ulaşmak istiyorum.

Müşterilerim mutlu olarak benden aldıkları çikolataları yesinler. Çünkü bunlar mutluluk veren çikolatalar. Öncelikle  bana destek olan eşime, çocuklarıma,arkadaşlarıma ve dostlarıma çok çok teşekkür ediyorum.İnşallah Isparta halkına faydalı oluruz. Büyük illerdeki şartların Isparta’da da olmasını isterim" şeklinde konuştu.

İLETİŞİM KANALLARI

Adres: Turan Mah. Hastane cad. 2208 Sokak No: 2/2 (İnişGüzergâhı) Isparta

Tel: ( 0532) 288 36 68 – (0541) 788 37 27

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Cajlit

20 Haziran 2017 Salı 18:55

Buranın halkı pazara bile ucuzlasin diye akşam 6 dan sonra gidiyo sende kaliteli çikolatadan bahsediyon hiç ona para verirlermi

haci

20 Haziran 2017 Salı 18:17

ne bicim isim bu ya

BAŞARILAR

20 Haziran 2017 Salı 14:48

BENDE İLERDE DÜŞÜNÜYORUMDA TİCARETE ATILMAYI- BAŞARILAR TEBRİKLER- ACABA AÖNCEKİ TİCARİ TECRÜBELERİ NELERKİ ÇOK MERAK ETTİM-

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR