19 Mart 2024 Salı

KURTULUŞ’TA TATLI BİR ZAMAN KAZANCI ELDE ETTİK

KURTULUŞ’TA TATLI BİR ZAMAN KAZANCI ELDE ETTİK

Isparta

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğünce Kurtuluş Mahallesinde başlatılan altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları planlanan süreden 9 gün önce tamamlandı. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bugün çok sevindirici bir olayla karşılaştım. Bu mahallemiz 25 Ağustos’ta bitecekti, gece-gündüz çalışarak 9 gün öncesinden tamamladık ve halkımızın hizmetine sunduk” dedi.
Fen İşleri Müdürlüğünce gece gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, mahallede altyapı kontrollerinin yapıldığını eksiklik ve arızaların giderildiğini ardından da stabilize ile birlikte asfaltın döküldüğünü söyledi. Günaydın ayrıca yollardaki çizgi çalışmalarının da gerçekleştirileceğini belirtti.
Kurtuluş Mahallesinde yapılan çalışmaları anlatan Başkan Günaydın, Kurtuluş’un kolay bir mahalle olmadığını, dar ve kısa sokaklardan oluştuğunu dolayısıyla yorucu bir çalışma gerçekleştirildiğini kaydetti. Günaydın, çalışmaların çok hızlı bir şekilde devam ettiğini, aynı anda 4 mahallede çalışmalar sürdürüldüğünü kaydederek, “Isparta’mızı kış girmeden bitirmek istiyoruz. 3-5 senelik işi, bir yılda gerçekleştiriyoruz. Yayla Mahallemizdeki çalışmalarda da büyük altyapı sorunları var, bunlar gideriliyor, böylesine büyük bir sorunu Kurtuluş Mahallesinde yaşamadık. Böylece Kurtuluş’ta tatlı bir zaman kazancı elde ettik. Çok hızlı bir şekilde çalıştık bundan dolayı da mutluyum. Bu kadar randuman, bu kadar kar, beceri ve tecrübenin üzerinde serilik noktası Kurtuluş Mahallesinde zirveye çıktı. Tüm teknik arkadaşlarıma, çalışan, yöneten arkadaşlarıma hepsini tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Bu gidişle kış girmeden Isparta’yı bitireceğim diyebiliyorum. Bu akşam burada çok sevinçliyim. Bu çalışmalar başta Kurtuluş Mahallesi sakinleri olmak üzere Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Fevzi Boşgelmez de mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Günaydın’a teşekkür etti. Boşgelmez, “Mahallelerimiz altyapıları, sıfırdan asfaltlarımız, çayboyumuz, yürüyüş yollarımız köprülerimiz pırıl pırıl ışıklandırıldı. Yine Gökçay’ımız. Başkanımıza bu başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz” görüşlerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yavuz

18 Ağustos 2017 Cuma 17:55

daha 100gün(civarı) önce verdiğimiz dilekçe işleme alınmadı. bu nasıl belediyecilik, yaptıkları halkın gözünü boyama gibi. vatandaşın evinin önündeki çöp tenekesini 10-15 metre ileri almıyosun...

Mümtaz Kalan

18 Ağustos 2017 Cuma 16:24

Birde pesoneline ahde vefa göstersen Sadakatla çalışanları kagıt peçete gibi silip atmasan?

halikent sakini

18 Ağustos 2017 Cuma 09:53

Ya iyi guzel bisiler yapiliyor da. bu halikent ayazmanadaki koku sorunu neden bu kadar kulak arkasi ediliyor. Son gunlerde iyice artti koku. Bunca insan sikayet ederken neden en ufak bir adim bile atilmiyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR